+1 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Linç edenler yazmasın. Söyle anlatayım. Elhamdülillah müslümanım. Ama namaz kılmadım bu güne kadar, oruç tutmadım, duaları da bildiğim bir kac tane dua ediyorum. Yanı herkes kendisi bilir ve nasıl inanıyorsa öyle. Ama son zamanlar inanılmaz bir his var. Bebeğimi korumak istiyorum, ve en iyi koruma dua diye düşünüyorum. Sitemizdeki parkta 2 kere top çarptı bebeğimi, hiç top gelecek yer değildi orasi, bugün de başka  çocuk parkına götürdüm orda da top nereden geldiyse artık bebeğimin arabasına çarptı. Ben de son zaman çok stresliyim. Son zaman derken anne olduğumdan bu güne kadar. Annemler 5 vakit namaz kılıyorlar, ama işten dolayı 7 yıl ayrı yaşadım ailemden, sonra da evlendim Turkiyeye geldim. Eşimin ailesi çok öyle dua falan yapmıyorlar. Bilgi alacak kimsem yok. Annemlerden sorarım ama yine de onlar uzakta nasıl öğretirler, çocukla normal oturup da konuşamıyoruz hep koşma ile geçiyor. Internetten kendim bilmediğim sitelerden bakmak istemiyorum, güvenilir mi yok mu.  Neyse. Güzel arkadaşlarım. Anneler mutlaka bilmesi gereken dualar vardır. Çocuklarımızı nazardan, beladan kazadan koruyan dualar, bize sabır veren dualar. Çocuklarımıza şifa veren dualar. Biliyorsanız paylaşmanızı rica ediyorum. Güvenilir siteler biliyorsanız onu da istiyorum. Kur-an kitabını okumaya hazır değilim ama evimde bulunsun istiyorum, nereden alabilirim. Yorumlarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ederim hepinizi öpüyorum. Iyi geceler. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayetel kursi

Ihlas suresi
Kevser suresi
 Diye biliyorum cnm 
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
-Reklam-
0 oy
(4,390 puan) tarafından
euzu besmele cekmek bile büyük faydalari var 

Rabbim hidayet versin. 

belki bu vesile ile sizin de yolunuz açılır

Allah'a siginalim ondan isteyelim 

dinimizi dosdoğru yaşayalım inşaallah 
(872 puan) tarafından
Inşallah canım. Içimden geldi ve buraya yazdım. Teşekkür ederim.
0 oy
(2,545 puan) tarafından
 

Kendimde okurum ama içim sıkıltığında youtubeden açtığımda da kendime huzur gelir. Oğlumun atak dönemlerini böyle geçirdim. 
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Vallahi benim bildiğim Ayet-el Kursi 'yi okuruz he ben birde anneannemi ararım okusana çocuklara derim :D bence en etkili koruma yöntemi anneannemin okuması o okuduğu zaman çocuklar bir rahatlıyor gözle görülecek şekilde de fark ediyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 466 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Lilim (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
7 Haziran 2022 Aile kategorisinde Tbioltt (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
4 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (488 puan) tarafından soruldu

380,267 soru

11,385,292 cevap

34,884 kullanıcı

...