Canım bikaç kere benim aşilde bebişleri yıkadığımızda yataktan ayrıldı annel gelip yatsın diye. Benim ikizlerim var ve yatak odamızda klila var üşümesinler diye bebişler. Ancak öz annem olmasına rağmen yatıp uyuyamadı. Kaynanalsa ben doğumda hastanedeykn kocasyla benil yatakta yattılar! Bu kaynanalr bizim,yataklara meraklı heralde!! Neyse sana tavsiyem bebeğini en iyi sen anlarsn sen biyirsin. Benim ikizlerim küvözde kaldı sürekli dr kontrolü ve hemşire bakımındaydılar. Ancak eve aldktan sonra kızımda kasık fıtığı fark ettim oğlumdada kasık fıtını fark ettim. Çocuk cerrahiye gittik. Sonuç olarak kızımdaki tespitim doğru çıktı ameliyt güna aldık, oğlumunkide su kistiymiş takipte olavağız. Bazen uzmanda olunsa bir anne gibi bebeğin ihtiyaçları veya değişiklikler fark edilmiyor. Ayrıca sebep ne olursa olsun eşinle ayrı yatakta yatmayın benim ikiz ve eşim hiç dokunamıyordu ilk hafta 2 kg dı. Ancak seninki mecburiyet veya karıkoca olarak sizin tencihizden ziyade kaynananın dayatması oymuy. Bu sizin eöliliğihiz, sizin eviniz ve sizin çocuğunuz. Kaynanan annecilik oynamasın. Öncelikle eşine bu konuda konuş onun demesiyle seni yatakta yalnız mı bırakacak hem bu ikinizn bebeği eşihde babası olarak takip etsin. Ve sen kendini işini biliyor ve yeterli bir anne olduğunu ifade et sonuçta kaynanaya güvenerek anne baba olunmuyor. Şuan bu konuda çok taviz vermişsin. Bebişini yıkamaklada iyi yapmışsın çünkü bebekler yıkandkca rahatlar ferahlar hafifler aynı şekilde biz bile iç çamayırmz ıslak olsa rahat olamayız aynı şeyleri o hassas masum konuşamayan minicik bedenlere neden yaşatalım bez değiştirmenin saati olmaz mümkün olduğuhca batmışsa hemen değiştrlmeli yoksa enfeksiyon ve daha kötü durumlar olabilr.