0 oy
291 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
21 mayıs 59.2

22 mayıs 57.7

23 mayıs 58.00

24 mayıs 58.8

Ben nerede hata yapıyorum anlamadım?

10da ekmeksiz şekersiz kahvaltı

13.30 da yoğurt + sebze

17.00 da yoğurt + sebze

Gün içinde 2 litre su

Şeker alımım yok

Elma veya fındık yiyorum

Sabah yürüyüş yapıyorum

Evde egzersiz yapıyorum

Korse kullanıyorum

Ama neden kilo veremedim ki :(

13 Cevaplar

0 oy
(4,286 puan) tarafından
Vücut kitlemistir kendini bedenini sasirtman lazim normal pes etme bole duragan olabilir 1 hafta 
tarafından
Yoğurt pul biber limon karışımı falan mı yapayım. Nasıl şaşırtacağım ki bilmiyorum ben
(4,286 puan) tarafından
Mesela 1 ogun kendini şımartın yemediğin bisey ye veya spor duzenini değiştir hergun düzenli yediğin ogunde ki yemeği sabah yiyorsan oglen ye mesela farklilastir ki vücut sasirirsin
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Kan grubun arh + mi canım
tarafından
0 - kan grubum
(858 puan) tarafından
Anladım canım arh + de yoğurt süt kilo vermeyi engelliyormus ondan merak ettim bende yeni ogrendim ama böyle durağan oliyorysen pes etme bende diyetteyim ama veremedim bir türlü
(9,857 puan) tarafından
Alakası yok ben a pozıtıfım catır catırda kg verıyorum
tarafından
Hadi ya e bende  o guruptanim ben veremiycekmiyim şimdi
0 oy
tarafından
Kilon iyi neden zayıflamak istiyorsun benim boyum 168 kilom 50 keşke kilolu olsam 
tarafından
5 ay oldu doğum yapalı. 54 kiloydum kollarım bacaklarım zayıf ama göbek hala hamile gibi
tarafından
Valla bende oda yok korse de takmadım valla
0 oy
tarafından
Hergun tartilmak yasak.

Vücudunu kitlemissin
tarafından
Kaç günde bir tartılmam lazım ben hiç bilmiyorum
tarafından
1 hafta boyunca hiç tartilma  kendine bir gün belirle mesala pazar pazardan pazara öyle hergun tartilmak olmaz
0 oy
(3,092 puan) tarafından
Bu kadar sık tartilmamalisin ben diyetisyene gittim her şeyi harfiyen yapmama rağmen bazı haftalar hiç kilo veremedigim oldu. 
0 oy
tarafından
Cnm bn diyetisyene gittim 6 öğün vardı Sabah kahvaltı 

Öğünden önce 2 bardak su

1 Yumurta 

3 dilim peynir 

1 dilim tam buğday ekmeği 

1 tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tahin (1 tatlı kaşığı yumurtayı yağda yapacaksan tahini koymayacaksin)

Domates salatalık yeşillik

Sabah öğle arası 

Öğünden önce 2 bardak su

Yeşilçay

Öğlen 

Öğünden önce 2 barda su

8 kaşık sebze yemeği

1 dilim ekmek 

2 bardak ayran

Öğle akşam arası

2bardaj su öğünden önce

1 meyve 2 ceviz

Akşam yemeği (haftada bir gün etli ya da kuru bakliyat yemeği et 12 kuşbaşı ya da 3 köfte kuru bakliyat 4kaşık)

2 bardak su öğünden önce

8 kaşık yemek (sebze )

Salata ayran 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 

2 bardak su öğünden önce 

Maden suyu
tarafından
Hiç Spor yapmadım 2 haftada 3 kilo vermişim +bazen diyete uymadan
tarafından
Direk benim sorularda diyet listeleri var ona göre yapsin hemen hemen ayji
tarafından
Fazladan yaptığım tek şey sabah 2 yumurta yemek. Hiç bir ekmek hayatımda yok. Paket gıda tüketmiyorum. Meyve sadece küçük bir elma. Yemeğim bir kepçe sebze bir kase yoğurt
tarafından
Mevsimim vücudun kitlenmis diyeti bir haftalığına birak kafandan at
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Tiroidlerine baktirdinmi canım belki metabolizman yavaş çalışıyordur,çünkü bende de aynı sorun var,tiroidler için ilaç kullanıyorum yavaş çalıştığı için ,birde haftalık tartil canım hemen vermezsin mesela haftada 1 kilo 2 kilo anca verir insan , öyle günlük kilo verilmez ki, pazardan pazara tartil net şekilde anlarsın, birde yazio gibi kalori sayımı yapan uygulamalar var onlardan indir ben yazio kullanıyorum ,günlük almam gereken kaloriyi hesaplıyor kalori sayımı yapmanıda tavsiye ederim senin için daha kolay olur çünkü bazen arada fındık elma vs derken almamız gereken kaloriyi insan geçiyor fark etmeden ,kalori sayıcı bir program indirirsen telefonuna yediklerinde daha emin olursun günlük kaç kalori aldığını bilirsin 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Senin hatan herg0n tartılmak. 1 günde insan o kadar kilo alıp veremez afedersin ama bi gün tuvaletinü yapmazsan kilo alırsın ya da yapsan az çıkarsın . 
0 oy
tarafından
kiz bu ne gunluk tartilir mi. ben aylik tartiliorum. yarim kilo versem bile moral oluo
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Detosk yap birde bakalım 
0 oy
tarafından
Ya cnm her gun tartılma vucudun odem tutabilir kas kutlen artar sen zayıf gorunursun ama tartıda kılon artar. Haftada bir aynı gun tartıl. Onemlı olan vucut olcumlerın sen bedenini olc gobegını belini ve kalcanı ona gore hareket et Tartıdakı rakam pek onemlı degil yagların kasa donusuyordur sen devam et bakalım
0 oy
(7,809 puan) tarafından
Ekmek ye canım kahvaltı da bir dilim tam tahıllı ye çok faydalı ayrıca kilon çok değil korusan yeterli.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
9 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,254 soru

23,677,048 cevap

309,972 kullanıcı

...