0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından

image

doktor dan geliyoruz simdi adet olamiyordum igne yapmisti oldum cok sukur 4.cu gunu bugun oldum diye gittim bu ay bunu deneyelim olmazsa obur adette rahim filmi cekeriz dedi simdi ben bunu 5 gun kulkanip bitince idarar sıkısık gidicem kis falan hic birseyim yokmus sadece adet duzensizligi var oda yumurtaliklardan dolayi dedi bu bitince doktor iliski gunlerini ayarliyormu yoksa ben kendimmi takip etmeliyim faydasi olurmu bebek icin sizde boyle tedavi gordunuzmu

2 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım ben bununla hamile kaldım adetin 5inci günü başladım sabah akşam içtim 5 günde bitti ve her günü değerlendirdim şuan 30 haftalığım darısı başına inşallah 
(5 puan) tarafından
Gercektenmi ya ne guzel allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin senin kac ay yada sene olmadi
(1,818 puan) tarafından
4 yıllık evliyim canın 4 kaybım oldu malesef farklı sebeplerden polikistik overim oldugu için yumurtalarım zayıftı ama kullandıgım ay hamile kaldım
(5 puan) tarafından
Bende kalirim bu ay insallah yarin basliycam kullanmaya
(1,818 puan) tarafından
Hadi hayırlısı canım inşallah ❤
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Tedavi i görmedim ama rabbim inşallah tez zamanda bebişini verir kucagıma cnm aşılmz Bi sorun değil korkma stres olma dua et sadece 
(5 puan) tarafından
Saol canim benim hep dua ediyoruz zaten bu ay stres olmiycam hic bebegi cikartmaya calisicam aklimdan
(704 puan) tarafından
Bak bizim eşimde de bende de Allaha şükğr sorn yok ama 2 düşüğüm vr yani rabbim neyi nasip etmişse onu yaşıcz görcz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
12 cevap 682 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Emineugur (7 puan) tarafından soruldu