0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (661 puan) tarafından
Bugün sağlık ocağında arkadaşım da vardı bebeğini iki dakika bana verdi işi vardı annesinin ardına bir ağladı benim kızım 9 aya girdi herkeste duruyo benim ardıma falan hiç ağlamıyor ben onun için herkesten farklı değil miyim acaba yaa beni tanıması gerekmez mi sizin bebişleriniz nasıl emmeyi erken bıraktı o yüzden mi yoksa 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım emmekle alakası yok bence benimde oyle asla kimsede durmaz geçen sütçü abla ile kızı süt getirdiler kızı da büyük genç kız benim kizimi sevmek istedi gel ablaya dedi bende verdim sevsin diye sütümü mutfağa bırakayım dedim kıyametler kopardı benim arkamdan 
tarafından
Aha sen gördün cadıyı aboooooo görende diyecek ne olmuş
tarafından
Kaçırsam anca öyle ağlar bide dibindeyim yani uzakta değildi ahh zilli ahh yinede herşeye rağmen seviyorum seni dicle kuşum
tarafından
Sağol teyzesi inşallah o da bir gün o yabanilikten çıkarda o gününü ona hatırlatırız
tarafından
Ahh ahh neler yapacam ben ona hele bi tam büyüsün zilli
tarafından
Bugün onu ne zaman çağırdıysam he diyor ☺oda oda gezerken baktim sesi çıkmıyor Dicle kızım nerdesin diyorum he diyor ama bir güzel söylüyor ki cadi ☺
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim emzirmekle emzirmemekle alakası yok ki bende oglumu 8 buçuk aylıkken memeden kestim ama 6. Ayından beri hep peşimden ağlar şuan 2 yasinda  kizimda 9 aylik oda öyle 
(661 puan) tarafından
Emen bebek daha bağlı olur derler ya canım o yüzden öyle dedim
(9,620 puan) tarafından
Külliyen yalan  :D ağlama konusunda peşimden ağlar ama tanımadığı herkesin paçasina yapışma huyu oglumda da var  yeterki biri yüzüne gülsün hemen koşar gider
0 oy
(356 puan) tarafından
Emen çocuk daha çok düşkün olur derler ama bilmiyorum doğru mu a benim oğlum 2 yıl emdi birisini görse yanına gider kucağada gider ama bensizde yapamaz senin bebeğinde sosyal belli ki ama bu seni farklı görmediği anlamına gelmiyo öyle dusunme sen annesisin 
(661 puan) tarafından
Evet ama beni bi farklı görsün istiyorum falan yani biraz daha büyüsün anlarız bensiz yapamıyor mu daha küçük:)
(356 puan) tarafından
Peşinden ayrılmaz buyuyunce o zamanda bu çocuk neden benden ayrilmiyo dersin insanoglu herşeyden şikayetçi :))
(661 puan) tarafından
Valla aynen öyle nankör oluyo insanoğlu
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Demekki insan canlisi kiz ne guzel cana yakın olacak demek
(661 puan) tarafından
Evet canım ama arkamdan ağlasa beni ayrı gördüğünü biraz fark ettirse ne güzel olur :)
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Benimki de ağlamaz benim için kim çağırsa gider 
(661 puan) tarafından
Anladm canım
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yok ya delirtiyor beni çocukta sensör var resmen 18 aylık şuan uykusunda bile yanından kalkfığımızı anlarsa babasının veya benim saniyesinde uyanıyor tuvalete bile onsuz gidemiyorum. Kimse de durmuyor görümcem geliyor sıklıklıkla bizde de kalıyor Bi ara 3 ay kaldı hiç hiç alışmadı ona kimseyi istemiyor kafayı yicem 
(661 puan) tarafından
Keşke benim de öyle olsa :))
(1,016 puan) tarafından
Hiç iyi bişi değil asla nefes almaya bir yudum kahve içmeye vaktim yok
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benım oglum da kimsede durmaz hep ben hep ben kayannam der yatıyor kalkıyor anasını goruyor 
(661 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kaynanam bir de kucağımdayken gel kızım deyip alıyor bu da gülüyor ya iyice deliriyorum
0 oy
(290 puan) tarafından
4 ay emdi oğlum şuan emmiyor 9 aylik hem benim peşimden ağlar hem babasının valla
(661 puan) tarafından
Benim ki ıh bile demiyor valla ne ağlaması
(290 puan) tarafından
Ama tabi basklarinada gidiyor hani illa bize gelmiyor sadece biraz durup bizi istiyor
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Benimkiler insan görmüyor ama beğendiklerine gider :))) ortamdan çıkmama izin vermezler ama giderler 
(661 puan) tarafından
Ooo seçici seninkiler :))
(3,267 puan) tarafından
Aynen :)) biraz bakıyorlar kanları ısınınca gidiyorlar. Kızım daha seçicidir geçen gitti aile hekimine yapıştı:)))
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Ben sadece 2 ay emzirdim kızım şuan 7 aylık biz asla bir yere gidemiyoruz kimsede durmuyor sadece bende ve babasinda susyor büyük kızım ise herkeste susar oynar kişilik meselesi bence
(661 puan) tarafından
Hem kişilik hemde doğduğundan beri kalabalık bir aile içinde çocuk 15 günlükken kucaktan kucağa gezdi yavrum onu da anlamak lazım
0 oy
tarafından

Bebeğin uysal bir bebek sanırım ondan ağlamıyor olabilir sen her zaman bebeğin için farklısın ve farklı olacaksın :) 

Benim oğlum bazen duruyor bazen durmuyor 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Emzirmeyle alakası yok benim oğlum 2 yaşına kadar emdi daha geçen ay kestim emzirmeyi. 6 aylıktan beri ağlar babası hariç kimseye gitmez millete düşman gibi bakar
0 oy
tarafından
Hiç emmedi hep mama ile beslendi kızım 16 aylık beni göremeyince ağlıyo canm 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyle bende keşke biraz dursa yabancilamasa diyorum ama sadece beni görüyor tüm gün evdeyiz biraz daha büyüsün alışır diye düşünüyorum 9aylik durmuyor babasinda bile çok yoruluyorum artık 
0 oy
(211 puan) tarafından
Bnce enmeyle pek alakası yok. Brnım kızım asla yakamı bırakmıyor wc ye gitmek ıcın birine veriyim gözümün içine bakıp nasıl aglıyo içim acıyor ama sureklı oluncaya insan bıkıyo ne iş yapabiliyorum ne bısı sureklı kucağımda durck. Benı istemese senın gıbı dusunup bnde uzulurdum ama boyke de uzuluyorm bazen almiyorum acil işim olunca cok aglıyo. İnsan bunalıyo bıde sureklı kucağımda 10 aylık bu arada. 
(661 puan) tarafından
İki türlü de üzülüyor insan demmeki e ne yapsın bu kuzular
0 oy
(135,704 puan) tarafından
kuzeyde emmedi sutum kesildi ondan degul
0 oy
tarafından
Hulosun kızı annesi kasada para ödüyordu beş dakika aldım kucağıma feryat figan ağladı zilli 
0 oy
(50 puan) tarafından
Emmeyle alakasi oldugunu bende sanmıyorum 1 yasina kadar emzirdm emmeyi de seven bi bebekti ama asla benim arkamdan aglamaz insanin gercekten zoruna gitmiyor degil benden daha cok babaannesine duskun mesela onlardan bana gelmez falan beni aramaz o sekilde bazen cok üzülüyorum 
(661 puan) tarafından
Valla bende aynı
0 oy
(865 puan) tarafından

Biri dışarı çağrısın yeterli bni anında siler :D misal amcası geldi bugun kaan gel dedi atladı boynuna öptü sarıldı aşağı inince amca bitti onun için :) seslenir duymaz bile :D

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Benim kızimda çok ağlar kimsede durmaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 392 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 820 göst.