0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (661 puan) tarafından
Bugün sağlık ocağında arkadaşım da vardı bebeğini iki dakika bana verdi işi vardı annesinin ardına bir ağladı benim kızım 9 aya girdi herkeste duruyo benim ardıma falan hiç ağlamıyor ben onun için herkesten farklı değil miyim acaba yaa beni tanıması gerekmez mi sizin bebişleriniz nasıl emmeyi erken bıraktı o yüzden mi yoksa 

26 Cevaplar

0 oy
(4,379 puan) tarafından

Benim oğlan da ben hastaneye giderken kapıdan beni itekliyor kapıyı da suratıma kapatıyor:D

Babası daha koltuktan kalkar kalkmaz parçasına yapışıyor gitmesin diye:D

-Reklam-
0 oy
(1,300 puan) tarafından
En buyuk sorunumuz bu. Ayni odadayken birak odadan cikmayi kapiya yoneldigimi gorsun basiyod çığlığı tuvalette bile beraberiz.. 
0 oy
tarafından

Karakter meselesi. Benim kızım 1 yaşında hiç umursamaz beni:D

Herkese gider herkese güler. Tanımadığı biri kucağına alsa ağlamaz.

Arkadaşımla pazara gitmiştik. Oğlu huysuzlaşti. Arkadaşım bisiler seviyordu. Ver ben kucağıma alayım dedim gelmek istemedi ağladı. Benim kızım huysuzlandi ben sebze seçerken. Pazarcı ver ben tutuyum dedi verdim kızım nasıl seviniyo adam beni kucağına aldı diye :D

Ben 1 saat çarşıda işim olunca anneme bıraktım 2 kez. Eve geldim yüzüme bakmiyo oyuna devam ediyo.

Emme konusunda bence doğru. Bende öyle düşünüyorum. Benimkide erken bıraktı hiç bana bağlı değil. Arkadaşımın oğlu hala emiyor ve annesine çok duskun

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Benim kizimda oyle babasında bile durmuyor tuvalete zar zor gdiyorum valla
0 oy
tarafından
Senin bebeğinin davranışı daha güzel maşallah de kız daha ne istiyorsun o seni ayırt etmediğinden değilki sana güvenli bağlanmış demek. Senin onu birinin kucağına vermen bile ona güven veriyor 
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Benim ilk çocuk beni hiç umursamazdı 2 yıl emzirdim yani sütle alakası yok, kocaman oldu hala umursamaz kim cagirsa gider ha varım ha yokum☺️ 2. Çocuk bana bi bağlı çözemedim nedendir:) aynı sevgi aynı ilgi sonuçta demekki fıtratında var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 393 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 824 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,303 göst.