0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından

Eşimin akrbasi var bizim burda oturuyor bi ara konuşuyorduk merhaba meraba size gelelim mi dediler buyrun gelin dedim bu sefer Cat kapı gelmeye başladılar kahvaltı öğlen çayı aksam yemeği hep bizdelerdi evime oğluma eşime zaman ayiramiyordum bir gün konuşmasak yada gelmeseler trip yiyordum o derece :ermm:bende arama mesafe koydum bir süre bugün parkta gördük konuşsam hiçbir şey olmamış gibi yine devam edeckti bundan emindim selam desem yarın sabah kesin bizde olurdu bende görmemezlikten geldim eşim niye konuşmadın git konuş diye azarladı beni

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kadınların arkadaşlık ilişkilerine eşleri neden burnunu sokar ki. Sen o arkadaşına selam vermese yada birine selam vermese azarlayabilir mısın. Her işe burunlarını sokuyorlar ya. Demekki kendisi rahatsiz değil kuzum devamlı gelmelerinden. 

(3,740 puan) tarafından
Ya misafir severim tabiki gelsinler gitsinler ama her şeyin bir sınırı var değil mi ? Annem babam hergun evime gelen insanlar değil öz annem ve babamdan bahsediyorum yeme içmeleride sorun değil ama her gün hergun de olmaz ki
tarafından
Sonsuza kadar haklısın. İnsan bazen kendi canını kanını bile o an için çok uzun tutmak istemiyor. Herkesin yuvası evi Barkı ayrı birde heeer gün her gün cooook sıkıcı. Biraz arsizlar galiba
(3,740 puan) tarafından
Hemde nasıl
-Reklam-
+1 oy
(1,844 puan) tarafından
Niye anlatıyısun ki bacım
+1 oy
(3,167 puan) tarafından
Canım senin yaptıgın baya ayıp ama

Mesafe koymanı anlarım ( ki bazı insanlara şart) ama iyi ya da kötü bu kadar hukukunun oldugu birine ki bu akrabanızmıs aynı zamanda (atsan atılmaz satsan satılmaz cinsi) görmezden gelmen hoş olmamış bence. Konusmalıydın gerekirse soğuk, gerekirse geçiştirir tarz ama Konusmalıydın. 
(3,740 puan) tarafından
Konussam eskiye dönmekten korktum bir yüz versem yada konuşsam yine gelecekti bu kişi Kaynanamin halasının oğlunun eşi
(3,167 puan) tarafından
Neyse kuzum olsun geçmiş gitmiş. Zamanı geri alamayacağımıza göre bunu düşünüp üzmeyin kendinizi. Eşin çok üstüne gelirse en fazla bir dahaki gördüğünde sen selam verirsin o derse ki daha önce bıkmadın diye hiç farkında değilim dersin. Kafam dalgındı dersin
(3,740 puan) tarafından
Öyle yaparım artık napayım
0 oy
(164,069 puan) tarafından
esim dayaklik
(3,740 puan) tarafından
Hemde nasıl:(
0 oy
tarafından
Sen daha iyi bilirsin tabi ama bir selam verseydin iyi olurdu
(3,740 puan) tarafından
Allah'ın selamını versem tabiki esirgemezdim bı konuşsam yüzsüz kişiler hemen gelirdi arardı
tarafından
İyi yapmışsın o zaman ne bu yüzsüzlük boşver cnm
(3,740 puan) tarafından
Gerçekten yaptıkları yüzsüzluktu bir gün aramasam yediğim tribin haddi hesabı yoktu hemen arardı niye aramiyon bir şey mi oldu bir şey mi duydun sürekli bunları diyordu
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Emrivaki hiç haz etmem. Sen haklısın. Eşin kendisi ağırlasın çok biliyosa, ikincide kapının yolunu gösterirdi. Kendisi uğraşmadığı için anlamıyor. 
(3,740 puan) tarafından
İnan bel fıtığımda var sürekli ayakta olmaktan belim kopuyordu artik ağrısına dayanamadım randevu aldım hasteneden belim için
0 oy
tarafından
Esin niye bu kadar umursadı ki sizin konuşup konusmamaniz 
(3,740 puan) tarafından
Çünkü o benden başka herşeyi düşünüyor benden başka herkesi umursuyor
0 oy
(441 puan) tarafından
Karşı tarafta gelip selam verebilirdi, boşver takmaya değmez. Mesafe iyidir :) çok meraklıysa eşin selam verseydi sana ne karışıyor :D
(3,740 puan) tarafından
O hep karismayi bilir zaten öküz herif
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Valla çok merak ettim ayaklarını nasıl kestin
(3,740 puan) tarafından
Mesajina çok geç cevap verdim yolda görünce isim var gidiyorum dedim gelmek istediklerinde misafir gelecek dedim sürekli bahane uydurdum öyle öyle kestim
(1,466 puan) tarafından
Harikasın. Cat kapı gelmediler o zaman illaki bı haber vermişler neyse ki
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Sanane desene kimle konuşacağına o mu karar verecek isterse akrabası olsun isterse olmasın 
(3,740 puan) tarafından
Bide bu kişi Kaynanamin halasının oğlunun eşi yani
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Aman yüz verince astar isteyenlerden kork 

Herkes haddini bilsin 

Kocanda dahil,ne karışıyo sana akraba diye zart zurt gelme hakları yokkkkkk
(3,740 puan) tarafından
Bende onu demek istiyorum kendi kendilerini davet ettiriyorlardi zorla

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 814 göst.