Dün gece saat 3 4 gibi gece uyandım basım inanılmaz dönüyordu öyle böyle tekrar uyudum sabah eşimi uğurladım uyumaya gittim acayip dondu yine sonra ara ara devam etti ama dengemi kaybettim gözümü kapatınca bile dönüyor eşime msj attım endişelenme basım falan donuyor kötüyüm annemi ara gelsin falan tabi adamın odu koptu aradı beni sesi çok korkmuş geliyodu.dedi annemi de arım gelsin yok dedim ama defalarca aramış ulaşamamış neyse benim annemi aramış özlem rahatsız gidebilir misin diye bi 10 dk sonra kapı çaldı annem babam beraber gelmişler ikiside çok korkmuş annem ter içinde kalmıştı paniklediler tabi neyse biraz iyi oldum şimdi hastanedeyim acile geldik gebelik tedavisinde olduğumu da söyledim.bas dönme bulantum var dedim nabzım tansiyonum biraz yüksek çıktı kan aldilar gebelik icin sonuçtan sonra ona gore ilaç vs vericekler son adetim 2 ekim gebelik olabileceğini düşünmüyorum ama yinede verdim bi umut
İnşallah vardır canım gebelik
Geçmiş olsun canım inşallah bebiş vardır ama önce sen iyi ol onun sırasında kısmetse gelir inşallah
Geçmiş olsun canım . İnşaallah vardır gebelik
1,491,969 soru
24,379,008 cevap
348,581 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın