0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yine adam aradı akrabası gelecekmiş bu seferde eve bakmaya hemde saat 11 de oğlum uyuyor eşim öyle ben gece hiç uyumadım uykum var birseyde diyemiyoruz hemen çık der ev yok kiralık 

8 Cevaplar

0 oy
(3,540 puan) tarafından
Sözleşme yok mu ?
tarafından
Var canım var ama daha biz ev sahibinin yüzünü görmedik emlakçıya veriyorduk kirayı bile yok orda burda diye ev sahibini görmedik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bir avukata falan danışın pat diye çıkartma hakkı yok diye biliyorum
tarafından
Sonu oraya gidecek artık bu işin
0 oy
tarafından
Kabul etme ayrica bu sekilde yapamaz hakki yok sana 6 ay oncrsinden haber vermek zorunda sozlesmeniz var sen suan evde oturuyosun senin musayit olup olmadigini sorup musayit bir zamanda getirmeli musterisini kabule etme musayt degilim esim uyuyor cocuk uyuyor de kapat hicbsey yapamaz sozlemniz var seni zaten sozlesme bitene kadar cikaramazki evi kimseye acmazsam gormedende.kimseye satamaz 
tarafından
Eşime söylüyorum kabul etmek zorunda değilim diye anlamıyor
tarafından
Surekli seni rahatsiz edemez bu sekilde haklari yok sen musayit oldugunda gelebilir ama su saatte geliyoruz ev bakmaya diye gelemezler buna haklari yok sonucta sen oturuyorsun o evde ve kirasini oduyorsun Allah islah etsin bunlari ac gozluler ev sahipler8 hep boyle heralde ya
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Sözleşme bitmeden kiracının çıkarılması söz konusu olamaz. Ev sahibinin bunu yapabilmesi için haklı nedenleri olmalı. Ev sahibi kafasına göre kiracıyı çıkaramaz. Bu nedenler başında kira borcunu ödemediği için temerrüde düşürülmesi ve sonrasında tahliye davası açılması geliyor. Kiracıya noterden ödeme için ihtar gönderilip 30 gün süre verilmeli. Bu süre geçtikten sonra hala ödeme yoksa tahliye davası veya icra takibi yoluyla yapılacak olan takip neticesinde icra mahkemesinden tahliye talep edilebilir.  

Kiracı içerdeyken taşınmazın satılması halinde ise yeni mal sahibi, kiracıya 1 ay içinde ihtar göndererek tahliye talep edebilir. Bu durumda satın alma tarihinden itibaren altıncı ayın sonuna kadar kiracı içeride kalmaya devam eder. Altıncı ayın sonunda çıkmazsa tahliye davası açılabilir. Eski mal sahibi ile yapılan kira sözleşmesinin sonunda da direkt dava açarak, tahliye talep edilebilir.”
tarafından
Bunu karşı taraf bilmiyor işte ne yazık ki ya da işlerine gelmiyor
(3,540 puan) tarafından
Onların bilmesi yada bilmemesi sıkıntı değil gerekli yerlere şikayette bulunabilir siniz s
0 oy
tarafından
Senin yerinde olsam açmam kapıyı sözleşme varmış zorla girip gösteremez evi müşterisine
tarafından
Açmadım evden gittm
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ben olsam açmam kapiyi
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım ama büyük ihtimal sözleşme süresi bitene kadar ancak satılır taşınma falan derken süre dolar diye düşünüyordur pat diye satılmaz ki hiçbir ev en az 3 4 ayı var alan kişi belki kiraya vermek için alıyordur kalırsınız hiç çıkmazsınız belli olmaz yani 
0 oy
tarafından
Müsait değilim de. 
tarafından
Diyorum eşim anlamıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 270 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 362 göst.
0 oy