0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından
Kartta 1000 TL paramız vardı eşim cekmeye gitti Suriyeli dört genç parayı çekerken görmüş cüzdana koymamış parayı telefonla yan yana tutuyormuş biri gelmiş para ver demiş yok demiş eşim bı tane vurmuş eşime eşimde ona vurmuş 4 kişi birden eşime yurumusler eşim düşmüş paralar bı yere telefon bı yere düşmüş paraları alıp kacmislar nedir bu Suriyeliler den çektiğimiz kendi ülkemizde gasp ediyorlar üzüldüm bı taraftan bunada şükür kendinde bişey yok

30 Cevaplar

0 oy
(11,130 puan) tarafından
Suriye yandaşları gelsin hele bu posta da görsün ne b.klsr yapıyorlar hala aynı şekilde konulcsklarımk bakalım 
(423 puan) tarafından
Ülke değişmez o kadar olay oluyo illa birinin ölmesi gerekiyo tetbir almak icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şerefsizler defolup gutmediler
(423 puan) tarafından
Aynen kıl olmaya basladim
0 oy
(833 puan) tarafından
Kendi ulkemizdeki namussuzlardan kurtulamadik birde bu namussuzlar türedi
(423 puan) tarafından
İyi bı insan olsalar vatanlarına sahip çıkarlardı saten korusunlar yandaşlarını daha bunlar hiç bişey ülkeyi ele gecirecekler
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun bu Suriyelileri kendi milletleri istemiyor Suriyelileri Suriyeliler istemiyor o derece 
(423 puan) tarafından
İyi insan olsalar saten vatanlarına sahip çıkarlar  bu yaşadıklarımız hiç bişey daha ülkeyi ele gecirecekler
0 oy
tarafından
Kendi ülkemizde mülteci gibi olduk 
(423 puan) tarafından
Aynen iyice kıl oldum artik
0 oy
tarafından
Bir gitmediler ya. Ülke ülke olmaktan çıktı. Mülteci kampına döndü gerçekten. Kendi ülkemizde yaşamaya korkar olduk ya. Gerçekten çok üzülüyorum bu duruma. Müdahale etmesi gerekenler etmediği sürece de hep böyle olup daha kötüte gidicez. Güzel ülkemin geldiği hale bak. İçler acısı gerçekten. Geçmiş olsun. 
(423 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım
(423 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(7,709 puan) tarafından
Bunlardan her şey beklenir ucuz kurtulmuş. 
(423 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(612 puan) tarafından
Kız benim eşim güvenlik kaldığı rezisansta bir polis var yani natodan fln konusuyolarmis. Polis demiş para karşılığı burdalar. Devlet para alıyor onlar burda dursun diye demis
(423 puan) tarafından
Oy için hepsi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
21 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,324 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu