+1 oy
2,129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ilk gece icin carsaf kullaniliyor ya bende getirmistim afedersiniz kullandık yikadim sakladim gorumcemin dugunu vardi kaynanam geldi bana dedi bosuna almiyim bir parca bez seninkini ver .tamam dedim verdim kullanip kullanmadigini bilmiyom dun ablamla konusuyorduk laf arasinda dedim oyle sey mi olur o ozelin manyak nasil verirsin o nasil ister dedi şastim kaldim sizce ??

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oney ay öyle birşey mi var nereye seriyosn büyüklüğü ne kadar önemi nedir seni ogluna alip seni kucultms ya kiznda mi güveni yok onu anlmdim
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Senin bezinden başka bez kalmamış mi koca memlekette 
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Aşk mendili diyorlar ona biz de kullandık ben yaktım zaten direk ama vermen hata olmuş o size ait bişey ne diye verirsinki
0 oy
tarafından
canım büyü yaptırıyor olmasın?

eşimin dayısı gelini o bezi annesine vermiş büyü yaptırmış diye bir laf dolanıyor. 
tarafından
Bende duyduğumu yazıyorum buraya. Kız bakire değilmiş. düğün günü kocasını dile tutmuş, ardından bezi aceleyle kızın annesi götürmüş,getirmiş. bu olayın üstü açılıncada adam boşanmıyorum diye anne babasını redd etmiş. kızla kirada yaşamışlar bir süre. kız gebe kalınca adam eve dönmüş. çoçuk doğmuş. Kız adını temizlemiş. Allah deyene günahını yazsın. Ama bu beni düşündürdü. Bezi hemen geri iste . Önceden almaya gelecem deme. aniden iste. bişey yapacağı varsa,aceleyle yapmasın.
tarafından
Ayy deme ki,
tarafından
Olayların üstü açılınca kızı evden kovmuşlar. kız evi terk edince oğlan ailesiyle tartışmış,aynadan kaçmış , arabanın ardındsn kızın peşinden koşmuş.annesi anlatıyor. diyor ki, oğlum şimdi diyor ki,anne sanki 4ayağım varmışcasına arabanın peşinden koşuyordum demiş.  kadın o beze büyü yaptılar oğlum 1saatin içinde değişdi . bezi kızın annesi getirib dolabın üstüne atmış. hemen çoçuk dönmüş.yüzü kapkara kararmış. neler anlatıyor neler
(752 puan) tarafından
Ay okurken bile korktum valla ne biçim insanlar var ya
0 oy
(135,706 puan) tarafından
kardes yaş kac senin
0 oy
tarafından
Kız herşeyden önce nahmahrem o bir bez alacak kadar yokmu tövbe ya gözlerim kanadı 
0 oy
tarafından
Öyle bir bezmi varmış ya benimki normal nevresimdi ilk geceden sonra temiz yıkayıp kullandım yine yani eskilerde kaldı diye biliyorum o tür şeyler 
0 oy
tarafından
Ben normal çarşaf kullandım sonra yıkadım geri kullandık demek sizde öyle bişey var bilmiyrum da bişey de olmaz ya bu kadar sorun etme 
0 oy
tarafından
Başka çarşaf mi kalmamis keşke vermeseydin
0 oy
(752 puan) tarafından
Senden niye istiyor bı parca bez bulamamış mi kaynanan ayıp böyle şeyler gelininden nasıl isteyebilir anlam veremiyom ya 
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Bı kumaş almak bu kadar zor olmamalı yaaaa..
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Bızınkıler koydu ama ben kullanmadım hatta ne bu demıstım m al ma l işler ya koca kadın utanmamıs mı
0 oy
tarafından
Sen evden bez mı getirdin 
tarafından
Evet beyaz kare bir carsaf
tarafından
Benimkini kaynanamlar sermiş zaten ama o çarşafı bez değildi bana degisik geldi ilk defa kız evinden bez getiriyor degisik adetler var
0 oy
tarafından
Daha neler gorcez burda acaba 
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Ohaaa böyle bir şey mi var varsa neden saklanıyor ki çarşaf çok saçma 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 412 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Oznur.97 (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.