0 oy
186 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Hiç bilmem bir kere kuaföre gittim çok rahat oldu .sürekli et çıkıyor tırnak kenarlarında  ve çok rahatsızlık verici.elektrikli gmfilan gördüm int alsam yapabilir miyim

4 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Manikür tam olarak ne demek bilmiyorum, şurdan usulca çıkıp gidiyim:) 
tarafından
Gitme gitme ajs
tarafından
Sen bensin:)))) sadece tırnaklarımı keser törpülerim o kadar
tarafından
El tırnaklarıni temizliyor torpuluyor bide bu etler var onları kesiyor eşim dedi bana da bir kere gittim gerisi yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben törpü uçlarında etler için olan şeyle yapıyorum ismini bilmiyorum ama çok derine girmediğin sürece olur onunla etleri temizliyorum tırnaklarımı törpülüyorum tırnak bakım yağı sürüyorum sonra kalan et varsa geri doğru ittirip biraz yağlı bekletip yıkayıp krem sürüyorum 
tarafından
Denedim onunla olmadı ya bilemedim makasları filan var onlarla gösteriyor YouTube da
tarafından
Bende makasla yapamadım canım
tarafından
Neyle kesiyorsun
tarafından
Dedim ya törpülerin arkasında çatal gibi bişey var ya ismi katikül giderici miymiş neymiş onlar yapıyorum
0 oy
tarafından
Ben kendim yapıyorum hiç kuaföre gitmem kaş alımı ağda manikür pedikür
tarafından
Kas filan alamam ya da manikür yapayım diye çaba içindeyim çünkü tırnak kenarlarim bayağı kotu
tarafından
Ölü deriyi eti temizle bir törpü tamam zaten bide nemlendir ellerini mis gibi oluyor
0 oy
tarafından
Manikürü evde yaparım genelde. Nadiren kuaförde yaptırırım. Ellerini sıcak suda biraz beklet hatta hafiften kremli su olursa daha iyi olur. Bambu manikür çubuklarıyla etleri tırnaktan ayır geriye iterek, daha sonra et pensiyle etleri temizle. Kanayan yer olursa kan taşı kullan hemen keser. Zamanla zaten kanatmamayı öğrenirsin. Törpüleyip güzelce kremle. Olsun bitsin. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
31 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
7 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
29 Ekim 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Melis33 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 641 göst.
24 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Violett2111 (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,086 soru

24,424,971 cevap

351,838 kullanıcı

...