+1 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 gündür mecbur kaynanagilde kaldık halalari sinir ediyor 2 yaşındaki kızımı herşeyi anlıyor anlatmaya çalışıyor ama konuşmuyor halalarini binlerce kez uyarıyorum yapmayın uyumuyor huyu değişiyor diye uykudan uyandırıyorlar ya o benim onu ben Alcam diye sinir ediyorlar kızım kendini yerlere atmaya başladı bugün uykudan da bağırarak uyanıyor zor sakinlestiriyorum beni umursamıyorlar eşimde uyarmiyor beni kötü biliyor ne yapacağımı şaşırdım 

6 Cevaplar

0 oy
(11,925 puan) tarafından
Kaynanan birsey demiyor mu? Yas olarak kucukseler bagırı ver. Bu erkekelrin ailesini melek görmesi yok mu senin anan cocuga az oteye gitte bende oturayım dese sux olur kemdikilerini görmezler
tarafından
Öncelikle teşekkür ederim canım beni yargılayıp linclemedigin için oda aynı halt biri 13 biri 22 yaşında anlamıyorlar yakında bagiricam sanırım eşimin tepkisi olmayınca çok abartcak çünkü kardeşlerine de aşırı düşkün küser bile belki bana ama olan bana oluyor herşeye ağlıyor onlar yüzünden diye düşünüyorum elindeki paketi ver açayım diyorum bağırıp aglmaya başlıyor herhalde korkuyor elinden alıp vermiycem diye aynen öyle hayatta kendi ailesi kötü bişey yapmaz onun gözünde ailesi
(11,925 puan) tarafından
Xoxuk buyuten bir insan bebeklerin nasıl etkilendigini bilir. Mesela en basiti cocuga işte otur sana cikolata vereyim diyip vermeyince bile sana olan guvenini kaybediyormuş. Benim kızım da kardesin icok sıkıstırıyor yapma diye diye bir hal oldum cıkdırıyorum yapma diye. Cocuk 16 aylık kızınca vurma huyu basladı cunku ablasına karsıda anca vırarak kendini koruyabiliyor
tarafından
Ya haklısın kuzum valla inşallah bir an önce konuşurlar da en azından biraz kendilerini anlatirlarsa böyle yapmazlar belki
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Kaynana na kayinbabana surekli dile getir canım ne sorumsuzluk bu yaa
tarafından
Diyorum anlamıyorlar ki benim kız dovuyormus onları sinir ederlerse döver tabi kızım bize hiç saldırmaz ısırmaz oraya gidince sürekli ya saçını çekiyor halasının ya ısırıyor durduk yere yapmıyor sinirlenince yapıyor şimdi 2 gün kaldık orda çocuk kendini yere atıyor bağırıyor çok huysuz oldu böyle degildi
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Bir kere aşırı tepki göster. Çocukla oyun oynuyorlar ama o çocuk onun oyun olduğunu bilmiyor. 
tarafından
Öyle yapacağım sonunda kuzum herhalde çünkü çıldırıyorum çok değişti huyu
0 oy
(5 puan) tarafından
Çok haklısın canım o senin çocuğun ve kimsenin çocuğunun düzenini bozmasına izin verme halalari kötü niyetle yapmıyor olabilirler ama sonuçta huyu suyu değişiyor çocuğunun net bir şekilde hayır dersen bence birdaha yapmazlar 
tarafından
Diyorum kuzum da anlamıyorlar huyu degismese tamam seviyorlar diycem ama inadına yapıyorlar
(5 puan) tarafından
Haklısın canım sonuna kadar
0 oy
tarafından
Kız anlamadim ne yapiyolar 
tarafından
Kuzum uykudan uyandırıyorlar kıskançlık yapmasına neden oluyorlar o benim diye falan çocuğu sinir ediyorlar yani sonra çocuğun huyu değişiyor bağırıyor herşeye sinir krizi geçiyor en ufak şeyde 2 gün orda kaldık ondan sonra böyle oldu
tarafından
Ayy ne sinir insanlaaar
tarafından
Maalesef kuzum
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Bilemedim ya bizimkilerde yapıyor kızıma o benim falan diye benim kızımda karşılık verir hayır benim diye yani bu tüm bebeklere yapılıyor bence anne benim baba benim gibisine mesela benim kızım kimseden görmedi ama o da sinirlenince yanaklarımızı sıkıp bağırıyor bu aralar bazen istediği olmayınca ayaklarını anne anne diyerek yere vurup ağlıyor dönemsel de olabilir 
tarafından
2 yaş sendromu da olabilir diye düşünüyorum ama her bebek ya da insan uykudan uyandirilinca falan sınırlı olur ya da sürekli sıkıştırma durumunda olursa benim ki de konuşmasada karşılık verir ama o kadar sinir ediyorlar ki 2 günde dayanılmaz bir çocuk oldu kendini yere falan atıyor
(4,089 puan) tarafından
Kalmayın daha fazla canım en iyisi ev çocuklar için düzen önemli
tarafından
Kuzum hamileyim bırakacak kimse olmadığı için mecbur orda kaldım hastaneye falan gittim geldim bidaha tövbe mesai dışı randavu alıp eşime birakcam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 541 göst.
4 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 576 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nergisz (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 325 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu

412,461 soru

12,417,473 cevap

45,075 kullanıcı

Kategoriler

...