Kizar 35. Haftamdayim hastane cantamiz hazirda artik sizlerede yaziyim ki hem fikir olsun hemde bi ejsiim varmi diyin bana :D
Bebegim icin kucuk bi bavul=
☆10lu hastane cikisi ☆5li takim 2 tane ☆1 adet kalin, bir adet penye battaniye ☆5 adet agiz mendili ☆bir adet kalin yelek 1 adet penye yelek ☆3 adet zibin ☆3 adet corap ☆molfix bebek bezi 10 tane - ☆1 paket uni baby islak mendil ☆avent ultra air emzik ☆wee baby yeni dogan biberonu ☆uni baby pisik kremi ☆bebek temizleme pamugu ☆bebegi tasimak icin puset
Kendim için sirt çantama =
☆1 takim 3lü lohusa pijama ☆1 adet yedek pijma takim ☆depent kilot ☆lohusa pedi bi paket ☆ic camasir alt 3 tane ☆2 adet emzirme sutyeni ☆gogus pedi ☆havlu bi tane ☆yun yelek , ☆patik ☆makyaj malzemesi ☆sac duzlestirici ☆tac terlik Takimi ☆hastane cikisi giyelecek rahat kiyafet ☆kisisel bakim malzemeleri (dis macunu , fircasi , deodorant , tarak , kucu el aynasi, sampuan.)
Ayri bi buyuk boy posete = kapi susu taki yastgi hastnaede kullancagim susler . Cikolata ve magnetleri koydum . Sanirim eksik kalmadi onerisi olan yazsin kizlar :))))
Bence eksik bi şeyin kalmamış canım :) Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Yeterli bence bende bunlarla gittim ama emzik tutmadı eşek sıpası
Dış fırçası
Şampuan
Dus jeli
Tarak
Ve koltukaltı deodorant eksik geldi gözüme belki koymusundur canim.
tek.emzirme sutyeni ile belin usuyebir normal stlette koy canim
Gayet iyi canim bende boyle koydum..emine biz seninle ayni haftadayiz ya bu hafta doktor bana martin ilk haftasi dedi yaaa.o zaman mi olur ki dogum?bi de bebegin kilosu 2.200 grammis.seninki ne kadar?az mi benim oglani ki acaba ya:-(
Sac duzlestiricisini kullanabilirsen yaz mutlaka bende koyaym ona göre :)
Hayırlı olsun canım benim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı başımıza inşallah tatlım aminnnnnnnnn
ya millet makyaj felan yapiyo ben gecelikle eve zor atmstm kndimi:)))
1,491,510 soru
24,372,157 cevap
348,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın