Başta belırteyım 4ay sonra 29 yaşında olucam 26yasında anne oldum 32aylık oglum var kolık ve alerjık bebektı çok zorluk cektım genel olarak sakın bı çocuğum var uyku konusu hala rayına gırmıs degıl idare ediyoruz doğumum sezaryendi. Esım ıkıncı ıstıyor bende başlarda tek cocuk olsın dedım ama büyüdükçe nasıpte olursa olsun dedım marttan berı denıyoruz daha olmadı hayırlısı.. akraba olsın arkadaş olsın hamıle olanlar oluyor bende belkı dıye bı kere ağzımdan kaçtı ben bu devırde olsam bı taneyle yetınırım bak bı tane herseyını güzel alıyorsun rahatça ıkı tane veya daha fazla olunca alamıyorsun bunun evlendırmesı var bu devırde ne çocuğu bnm 3tane var ama hep kazayla ama bıelrek yapana anlam veremiyorum dedı He kazayla kalırsan amenna ama bılerek sakın düşünme bak yaşın gıdıyo kafan kaldırmaz dedı . Bende nasıp kısmet olursa olur kımse gelıp te bakmadı gene ben baktım ben cektım kendımde o dırayetı görürsem yaparım dedım amaan rahatı bozacak bellı deyıp odadan çıktı .. annelerınız böyle dedı mı bana mı garıp geldı