0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (339 puan) tarafından
4 buçuk yaşında oğlum var kızlar 17 haziranda 5e girecek 3 aylık bi oğlum daha var büyük oğlum çok değişti sürekli istenmeyen şeyleri yapıyo kendine zarar veriyo ben kötüyüm ben şöyleyim öleyim ben diyo dün sandalyeden düşeyim dedi sandalye kaydı balkondan atayım diyo kendini n3 biçim bişey oldu yetişemiyorum artık sizin oğullarınız nasıl 4 yaşında

3 Cevaplar

+1 oy
(64,770 puan) tarafından
insallah duzelir ya
(339 puan) tarafından
Umarım canım
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Valla tam 4 yaşında büyük oğlum sürekli babam öldü babam ölcek diyip duruyo adam markete gidiyo babam gelmicek ölcek diyo yok öyle bişey oğlum nerden çıktı diyorum ben biliyorum babam ölcek diyo psikolojimi bozdu çocuk hemen lafı değiştiriyorum ama gidip gelip aynısını söylüyo çamaşır asmaya balkona birlikte çıkıyoruz eşim geliyo bakmaya baba bak sen düşünce ölceksin diyo kardeşi uyuyunca kardeşim öldü mü diyo bende kafayı yemek üzereyim 2 haftadır buna taktı 
(339 puan) tarafından
Bizde öyle ben ölsem naparsın sen ölünce ben çok ağlarım sürekli böyle
(158 puan) tarafından
Valla ölüm ü nerden duydu bilmiyorum ne anlama geldiğini biliyo mu onuda bilmiyorum ama insan bi tedirgin oluyo
(339 puan) tarafından
BiZimki biliyo ya mezara gömcekler falan diyo bende anlatıyorum ne demek olduğunu ama öyle sorular soruyo ki beynim duruyo ama bu dönemde normal miş herşeyi merak etmesi falan bekliyoruz geçmesini aman daha kötüye gitmesin de
(158 puan) tarafından
Valla biz hiç anlatmadık bilmiyodu inşallah doktora gidene kadar geriler unutur bugün hiç dile getirmedi bakalım birlikte temizlik yaptık kahvaltı hazırladık meşgul edecek şeyler yaptırdım daha bişey demedi dün bir kere dedi babası hemen top oynamaya götürdü unuttu bakalım bazen bişeylere bi süre takılı kalıyo hep aynı şeyleri yapıyo sonra geçiyo umarım onu  gibi bişeydir
(339 puan) tarafından
İnşallah geçer canım dönemseldir
0 oy
(187,052 puan) tarafından
umarim duzelir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
+2 oy
9 cevap 336 göst.