0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (14,123 puan) tarafından

image

hherkesw gunaydin☺mutfak toplayip bir kahve icip islere oyle geceyim dedim sizler neler yapiyorsunuz☺       oglusuma da doktor konusma geriligi var otizm spektrun bozuklugu formunu doldurun demisti saglik ocagina gittik doktor konustu otizm degil dedi konusmasinda gerilik var sadece ki konusuyor her seyi dedi cocuklarla bir arada bulundur dedi acaba oyun grubu gibi bir yere mi gondersem 2 5 yasinda buarada

3 Cevaplar

0 oy
(7,244 puan) tarafından
Günaydın cnm afiyet olsun eğer imkanin varsa gönder mutlaka çok katkısı oluyomus çocuklara bizim burda çok olsa keşke bende gondercm
(14,123 puan) tarafından
Sag ol canim doktor dediki pandemi donemi hep  cocuklar evde kaldi anne babayla vakit gecirmesi de onemli tabiki ama cocuklarla gecirilen zaman da onemli dedi arastiralim bakalim kucugum var ama bir sekilde ayarlamaya calisirim bakalm yakinlarda varmi bende blmyrm
(7,244 puan) tarafından
Bizede aynısını söyledi doktor oyun gruplsrina katilsin dedi ama burda yok maalesef
(14,123 puan) tarafından
Kres tarzi yerler yok mu ben de henuz arastirmadim bakalim yakinda varmi kucugumde var ya biraz zorlarmi blmyrm ki nasil olur
(14,123 puan) tarafından
Seninki kac yasindaydi cnm
(7,244 puan) tarafından
Yok cnm yeni yapiliyo temmuz gibi anca açılırmış onu bekliyoruz işte
(7,244 puan) tarafından
19 aylık cnm
(14,123 puan) tarafından
Iyi bari yine temmuzsa az var
(14,123 puan) tarafından
Anladim cnm 19 aylik neden oyle dedi peki siz mi goturdunuz
(14,123 puan) tarafından
Simdi tkrr okudum sen kendin gondermek istemissin☺
(7,244 puan) tarafından
Bizde otizmden suphelenmistik eski postlarimda var hatta ama şükür öyle bsy çıkmadı
(14,123 puan) tarafından
Anladim cnm benimde esim doktor oyle soyledi ya takildi kafasina cok anlatyrum yok video izliyo bakiyor ediyor bide eltmin kizi net knsyo kiyaslama yapiyor doktor bile soyledi her cocuk farkli kiyaslama yapilmaz diyorum kizlwr birde daha farkliymis gel de anlat☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Algisinda sorun var mi ya da boyle biseye donuk bir şekilde takili kaliyor mu ? 
(14,123 puan) tarafından
Yok cok sukur otizm den suphelenmedim zsten ben az cok biliyorum ozel egitimde calistim ogrencilerim de vardi sadece konusmasinda gerilik var her seyi soyluyor ama kelimeleri net degil doktor da benim cocugum 4 yasinda daha ii ii diyordu dedi yani zamanla acilcak insallah
tarafından
Her bebenin farklı gelişimi. Hiç korkma annesi. Surekli konuş onunla. 5 yasina kadar konusamayan cocuklar var. Ayrica gec konusan çocuklar cok zeki olur.
(14,123 puan) tarafından
Her seyi ogreniyir aslinda simdi renklerin ingilizcesini ogrendi☺soyluyor ama kelimesi net degil iste bakalim ins acilir
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Bende gidem de yapam da içem

Yaptım 
(14,123 puan) tarafından
Hehehe at at :)
tarafından
Tam dur Su kaynasın:))
(14,123 puan) tarafından
Oh afiyet olsun ☺ ben camasir attim makineye simdi basladik bakalm☺
tarafından
Haydi gazan mübarek ola:)/
(14,123 puan) tarafından
☺❣sag ol cnm

İlgili sorular

+4 oy
20 cevap 579 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde S.Polat (100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 140 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &BORAN& (2,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 517 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
28 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,665 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,327,835 cevap

39,148 kullanıcı

Kategoriler

...