0 oy
1,608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Merhaba kızlar . Kafam çok karışık eşim bor haftaligina is için antalyaya gidecek  orda lüks bi otelde kalıcak işi dedigimde hergün 1 saat otelin içinde oda . Bana da gel diyo ama nasl gideyim ki 3 aylık bebeğim var ayriyeten onun masraflarini işyeri karsiliyor benimkileri biz karsiliycaz mecbur borchmuzda var oyuzden hic gidesimde yok ama onu orda yalnz birakmakda istemiyorum anlarsınz ya .. siz olsanz napardnz 

44 Cevaplar

0 oy
(301 puan) tarafından
Kız tabi git .ayy biz bikez gittik allahım asansörde ben eşim ve 3 tane bikinili yabancı kadın  görsen at gibi denilen tabirde. Gelen yabancılar çok rahat evli mevki dinlemezler git anam git
(14,766 puan) tarafından
Hahahah allah seni ya güldürdün beni at gibi :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
her zaman gitmiyosun ya canım bi kerelik masraftan bişey olmaz kaçırma fırsatı ki esinde seni yanında istiyor daha ne olsun sur sefasını bence 
0 oy
(437 puan) tarafından
Valla eşim nerdeyse ben ordayım hayat geçip gidiyor Sa na da d4gisiklik olur bebekten sonra 2. Balayı atla git bence hiç düşünme 
0 oy
tarafından
Ee bunu eşin düşünmüyor senmi düşünüyorsun bide gel demiş yani bide gitme millet evden kaçip nefes almak istiyor sen eve de kalmak istiyorsun Bi nefes olur bnce git... 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 433 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde RecoCoMinikColar (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 369 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (842 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 120 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.
7 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu

412,612 soru

12,422,297 cevap

45,285 kullanıcı