0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (875 puan) tarafından
Kardeşim başka şehirden annemi bizi görmeye geldi bir evli Ablam var onunla birlikte pikniğe ye gidelim dediler. Ablam kardeşim eşleri annem bekar kardeşim yengem bir de çocuklar hep beraber gidecekler. Benim eşim hafta sonu sadece gelebilir çünkü çalışıyor bence pazar günü gidelim diyorum yok dediler pazar günü çok kalabalık oluyormuş hafta içi gidecekler o yüzden eşim gelemeyecek ben de biraz alındım yani onlar hafta içi de müsaitler 2 enişten de çalışmıyor onlar için fark etmiyor ama bizim için fark ediyor 2 çocukla eşim olmadan zorlanabilirim oralara kadar gitmeye sizce gideyim mi yoksa gitmeyeyim mi

11 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Gitmezdim, eşimi düşünmüyorlarsa bende onlarla olmam.
(875 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum yani Onlarında kocaları gelmicek olsa anlardım. Bide yokuş bizim ev tek gelemem annemin evine beni alın dedim araba yokuşu çıkmayabilir dedi kardeşim.
(1,207 puan) tarafından
Arabanın çıkamadığı yokuşu ben çıkamam size iyi eğlenceler de.
-Reklam-
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Yani buna en iyi kararı siz verirsiniz
0 oy
(3,017 puan) tarafından
Eşim olmadan içime sinmezdi bir çözümü varken hafta içi gidelim deseler ben gelmiyorum derdim sonuçta hafta sonu var eşimde izinli o gün neden gidilmesin ki herkesin eşi gelicek benimki olmayacak öyle şey olmaz 
(875 puan) tarafından
Haftasonu çok kalabalık oluyomuş heryer haftaici sakın diye diyolar ama eşim calisiyo bide izin alsın diyolar sanki babasının işi gibi
0 oy
tarafından
Gitmezdim hem anlayıssiz davranmişlar hemde düsüncesiz o yuzden gerek yok 
(875 puan) tarafından
Eşin gitmek istiyosan git diyo ama benim zoruma gitti kaç kere söyledim bide sadece haftasonu gelebiliriz diye. Yok haftasonu gitmeyiz biz çok kalabalık diyolar
tarafından
Ayni durumu ben defalarca yaşiyorum benim esimde gitmem icin ayrı kalmamam icin istiyorsam gidebilecegimi söyluyor ama hem ben esim olmadan onlarin arasinda kendimi yalniz hissediyorum hemde gercekten anlayissiz davraniyorlar ne gerek varki o zaman yani bence
0 oy
(5,499 puan) tarafından
İki kez eşim yokken bir yere gittim ikisindede arabanın motoru hararet etti tövbeye geldim daha esimsiz eğlenmek için bir yere gitmem
0 oy
(37 puan) tarafından
kocam gitmese bende gitmem
0 oy
(6,008 puan) tarafından
Yani giden kisiler annen,kardeslerin. Pazar gunu gercekten de cok kalabalik oluyo. Bizde mumkun oldugunca cikmiyoruz. Gittigimize degmiyo cunku ,hem kalabalik,hem yollarda trafik oluyo. 

Seni ve cocuklari evden alip eve birakacaklarsa gidebilirsin aslinda. Orda da annen ve kardeslerin ilgilenmezler mi cocuklarla. Yani 2 cocukla sana da degisikli olur. Tabi ilgilenmiyolarsa gitme.
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Sizin eşinizi önemsemiyorlarsa gitmeyin. Sonuçta orada herkes karı koca olacakken siz neden yalnız kalacaksınız ki
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Kalabalık olmamasını senin olmamana tercih etmişler açıkçası kardeşin de araba oraya çıkmaz demekle bunu kanıtlamışlar
0 oy
(739 puan) tarafından
Kesinlikle gitmezdim sirf kalabalik deyipte esimi dusunmezlerse benimde isim yok o piknikte
0 oy
(4,183 puan) tarafından
Kesinlikle gitmezdim ne işim var eşim olmadan 

Niye kendilerine göre ayarlama yapiyorlar

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 127 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,290 puan) tarafından soruldu
0 oy