0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba bir arkadaşım şuan 34. Haftasında, suyu sınırdaymış ne olur ne olmaz diyerek ciğer geliştirici vurmuşlar iyice azalma olursa sezaryenle alırım demiş de benim de suyum bitmek üzereydi 37. Haftamda o şekilde normal doğum yaptım, sezaryeni teklif etme sebebi ne olabilir? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Özelse normaldr 

Diğer turlu haftasi kucuk ondn olablr

tarafından
Özel hastanede evet
tarafından
Özel hep sezeryndn yana canm
Ilk doğumumda illa tutturdulr sezeryan dye izin vermdm
tarafından
Anladım canım belki ondan belki de haftası küçük diye dedi bakalım başka bir doktora daha gidecek inşallah herşey güzel gider
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haftası küçük ve sinirdaysa sıkıntı olabilir havuç suyu içsin bol bol 
tarafından
Söyledim canım inşallah iyi olur. İşte sınırda şuan demiş akıntım birşeyim de yok dedi inşallah normal şekilde gider herşey
tarafından
İnşallah canım benimde suyumda azalma olmuştu detaylida öğrendim ama çok fazla olmadığı için çok bı sıkıntı olmadı sürekli havuç suyu içtim 2haftada bir kontrole gidiyordum 36inci haftamdada doğum yaptım şükür bı sıkıntı olmadı
tarafından
Maşallah canım, şimdi ona zaten 3 güne bir gel demiş, bir de akıntısı felan da yokmuş anlamadı kız hiçbir şey
tarafından
Olabiliyo canım az kalmış zaten dikkat ederse inşallah sagsalim alır bebeğini kucağına rabbim onlara sağlık sıhhat versin
0 oy
(26,365 puan) tarafından
Havuç suyu içsin 
tarafından
Söyledim inşallah işe yarar
0 oy
(4,803 puan) tarafından
Riske atmak istememistir
tarafından
Haftası küçük olduğu için değil mi
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bn ilk cocugunda suyum bitti. 34 te sezeryana aldılar..su bitince normal doğuma dayanmıyor bebek. Susuz dogamiyor maalesef. İkincide de aynı suyum azaldi ama.havuc suyu içip suyu normale getirdik. Onu 38+6 da doğurdum sezeryanla
tarafından
Erken olduğu içinn bir de sanırım canım benimki de bitmek üzereydi suni sancı verdiler, kalan suyum da patladı bebek nasıl gelecek zaten azdı suyum nasıl olacak ne zaman doğacağı bile belli değil dedim şuan kalp atışında bir sorun yok bekleyeceğiz dedi ama işte 37.  Haftamdaydı ve devletteydi
(1,466 puan) tarafından
Kalp ritminde sıkıntı yoks almıyorlar. Suyum bitmeye yakındı ona rağmen bebeğin kalbi iyi diye ellemediled. Ne zaman ritim bozuldu hemen alındı bebek
0 oy
tarafından
Özel para almak için demistir 
tarafından
Bence de öyle, bir de sanırım haftası küçük diye ne olur olmaz diyerek söyledi sanırım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 338 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
29 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.