0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
K.Maraş ta normal doğumu destekleyen iyi bi doktor var mı ? 

6 Cevaplar

0 oy
(22,061 puan) tarafından
Yanlisi ne kiz 
tarafından
Aha geldi fişfikçi eda :)
(22,061 puan) tarafından
:D puahahahahahahaah
tarafından
Normal doğumu destekleyen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post çıksın 
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Post cıksın n
0 oy
(146,562 puan) tarafından
postunu cikariyim
0 oy
tarafından
Var cnm ben dogumumu Dr Hilal Berber Kireçci ye yaptırdım Vatan hastanesinde.. Kadın normal dogum olsn istiyor ve dogumuma da girdi masajla ne dıkısım oldu ne kesim, Allah ondan razı olsun yine olsa onda dogum yaparım. Kendısı cok tanınmış zaten arkadaslarımda bnm gıbı cok rahat dogum gecırdı. Kesınlıkle tavsiye ederim. Hemsıreler ebeler o kadar iyiydikı kolumda gezdırdıler sarıldılar her sancıdan annem  yavrum dıyerek teselli verdiler. Dogum sonrası yatmadım bile bebegı aldık geldik kontrole gıtmıstım dogum yapmamıs gibiydim cok rahat oldu hersey masallah 
0 oy
tarafından

Canım sular akadami de bi. Adam vardı adını hatırlamıyorum *mehmet keloğluy di sanırım bir. O.   Bi de. 

*Hilal sakallı oğlu  bayan olsun dersen.  Benim bildiğim...  Bi de  
*murat bakacak
*Mehtapbayrak gizir
*Emin sevinçler
*Önder ercan
 Bak canım bumlar. Sezeryandan sonra sı normal doğum destekçileri      ki her zaman doğumun normal olmasını destekleywn doktor lar... Ben hilal sakallı oğlun. Da dkğum yaptım 41+3 olduk bebeğim. Hiç doğma niyetin de değil di  açılmam. İlerle medi  bi hafta geçmeaine rağmen  o yüzsen ilerleme olmayınca sezeryan oldum. Ama.  Hiç bir problem yaşamadım sezeryan da da 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 73 göst.
+2 oy
8 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 85 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,559 puan) tarafından soruldu

Kategoriler