0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından
Kizlar 15 gündür böyleyiz zaten günde 1 2 ogun anca yiyordu önce 1 ogun e düştü şimdi de neredeyse sıfır kizim suan da hiç birsey yemiyor 4 gündür vitamin desteği veriyorum iştah açıcı 

Sabahları 5 6 tane sucuk helva yiyor oda ekmeksiz birde meyveli sut öğle ve akşam yemeği yok hiç bir şey yediremiyorum. Çeşit çeşit ne seviyorsa yapıyorum yok bir lokma yemiyor. Sadece cikolatali ekmek yiyor akşamları abur cubur u komple kestim. Dun sadece ilk defa 1 tane kofte yedi ikinciyi tükürdü buna da şükür dedim. Bu ve benzeri durumu yaşayanlardan acil yardım istiyorum artık çok üzülüyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bende aysnisni yaşıyorum kızım 2 yaşında sabah 7 de kalkar 8 de kahvaltı hazırlıyorum bir iki dilim sucuk 3 tane bebek bisküvisi yiyor akşam yemeğine kadar ağzını açmıyor onuda çok az yiyor 
(18 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun.
-Reklam-
0 oy
(3,551 puan) tarafından

Tam olarak aynı durumdayım. 27 aylik kizim. Ve iki haftadır günde 1 öğün yiyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Bi biraz kahvalti yapıyor oda bal başka bi şey yemiyor. Oglen çorbasını hazırlıyorum asla içmiyor. Akşam yemeği zaten mümkün değil yediremiyorum. Önceden gene gün içinde fındık ceviz falan yerdi yada muz falan yerdi onu da yemiyor. Çok inanılmaz iştahı kesildi birden

Kilosu iyi ama nolacak böyle bilmiyorum :'(

(18 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
20 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melekkk34 (6,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,554 göst.
26 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Emine S (17,357 puan) tarafından soruldu

410,227 soru

12,336,549 cevap

39,388 kullanıcı

Kategoriler

...