0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (621 puan) tarafından
Benim  çok oldu.fedakarlik yaptığım sonucunda üzüldüğm.bugun aradım telefonuma bakmadılar sonra WhatsApptan girip baktım whatsapa girip çıkılmış ama bana dönülmesi çok üzüldüm gerçekten ben çok fazla değer vermişim karşılığı bu demek ki

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Dost kazığı canım hiç şaşmaz 
(621 puan) tarafından
Normalde böyle şeyleri kafama takmam ama bu sefer niye üzüldüm bilmiyorum
tarafından
İnsanları önemsememek gerektiğini yedigim kazıklar sayesinde öğrendim. Ama yine yardima cagirsalar yine giderim onlar için değil Allah rızası için
-Reklam-
+1 oy
(463 puan) tarafından
Hani bir şarkı var ya geride kaldılarrr geride kaldı o günlerrrr... İşte ondan
(621 puan) tarafından
Galiba öyle
0 oy
tarafından
Eskidendi o günler :D
(621 puan) tarafından
Bu ara çok alıngan oldum galiba  tabi hata bende bı telefonla her istenileni yaptım şimdi hiç değerim yok
0 oy
tarafından
Malesef daha bugün yaşadım 
(621 puan) tarafından
Çok üzgünüm ya kendimi çok kötü hissettim
tarafından
Mesafe koyabilirsin
(621 puan) tarafından
Mesafe önemli
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Ohooo fedakarlik çok yaptım yerine de kazik çok yedim 
(621 puan) tarafından
Çok üzücü değil mi kendimi çok kötü hissettim
0 oy
tarafından
Kime değer vermişsin kuzum . Yaa şimdi elinde sonunda dönüş yapacaktır sana her kimse sen onlar dönüş yaptığında da açma bi daha da arama . Sadece bu seferlikde değil her seferinde eğer çok önemliyse mesaj atar bak nasıl değerli olursun gözlerinde
tarafından
Nerde hatta yapmışsın bak kendin söylüyorsun her şeyinde her anında yanında olarak ama senin suçun değil tabi insalık etmişsin kuzum sen boş ver sıkma canını
(621 puan) tarafından
Belki de kendimden once  başkalarına değer verdiğim için böyle oldu bundan sonra önce kendimi düşüncem geç olsun güç olmasın
tarafından
Kesinlikle canım unutma senden değerli kimse yok ister hayatında olsunlar ister olmasınlar nr değişecek onlar olmasa sanki sana bi faydaları mı var
(621 puan) tarafından
Yok hiç bı faydaları da dokunmadı düşündüm de
tarafından
O zaman hayatında en üst noktada olmasına da gerek yok . Insan alsında kendi çıkarları için sana yakışıyorsa zaten ondan uzak dur
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Fedakarlık yaptıgım kimse pişman etmedi beni çok şükür kat kat fazlası geri döndü
(621 puan) tarafından
Ben kim için  ugrastiysam tam tersi kimse yanımda olmadı hep tek mücadele ettim  oysaki ben kim darda zordaysa hep yanlarindydin elimden geldiğince
0 oy
tarafından
30 umdan sonra fedakarlik yapicagim tek canli kendim olduguna karar verdim :) 
(621 puan) tarafından
Bende artık bu kararı vermeliyim o zaman  üzülmemek adına
0 oy
tarafından

Kime fedakarlik yaptiysam karsiliginida kazık olarak aldim gonlum vicdanim rahat en azindan kendimi boyle avutam bari :D

(621 puan) tarafından
Benimde vicdanım rahat ama çok kötü hissettim üzüldüm yani bende avutayim bari kendimi
tarafından
Avut anca oyle duzeliriz djhdhd
(621 puan) tarafından
İnşallah düzeliriz surda sessiz sessiz ağlayım
tarafından
Kiz amann aglama bee gul gec hayat haketmeyen insalara uzulmek icin kısa bak kuslar ucuyo ☺️☺️☺️
(621 puan) tarafından
Tamam ağlamayacağım ama üzüntüm hemen geçer inşallah
0 oy
tarafından
Gecenin bi yarıları anne kız tek başına yaşıyorlar diye kocamı hastanelere gönderdim, dedim çocukları küçük araba yok para sıkıntı olursa yardım et aynı şekil bende olabilirdim falan. Evime çağırırdım, çayım kahvem ikramım hiç eksik etmedim. Çocukları hasta olurdu eşime rica minnet götür sevap olur derdim. Herşeyi de yazmıyorum, yaptığım iyilik boşa gitmesin diye de. Biz evden taşınırken hoşçakalın bile demediler. Çok çok zoruma gider hala. 
(621 puan) tarafından
Çok üzüldüm bende insan kendini kötü hissediyor en azından ben öyle hissettim
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Eski kocam için ablasını yaptıklarını cektim fedakarlıgınndibini yaptım. Lafına susutum evine gitmemesine sustum evime kaeısmasına sustum. Ne oldu? Eski kocam  aldattıgıyla kaldım. Keske yapmasaydım. 
(621 puan) tarafından
Keşke bende kimse için kendimi paralmasaydim çok üzüldüm ve de pişmanm
0 oy
tarafından
Herkeste olmuştur 
0 oy
tarafından
Kimseye fedakarlık yapmıyorum bana ne kadar değer verilirse o kadar değer veririm.  Arayanı ararım yazana yazarım o kadar 
(621 puan) tarafından
Bende yapmıyorum artık bugün başladım hadi hayırlısı
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Evlenerek çok fedakarlık yaptım değer mi deseler değmez okulumu bıraktım ünv mezunu olacaktım şimdi aklım olsa elime ekmeğimi alır öyle evlenirdim 
0 oy
(137,215 puan) tarafından
kiz sen bi wp uzulursen hayatta cok uzerler seni
(621 puan) tarafından
Ama aradım açmadı bende WhatsApp tan baktım girip çıkmış kaç kere hiç mi görmedi aradığımi  ben acamasam bile mesaj atarım hemen ben mi çok alınganm diğer kuzenime anlattım işi vardır vs diyor kendisine yapılsa nasıl hissederdi onada ayrı sinirlendim şimdi
0 oy
(3,029 puan) tarafından

Hergun yaşıyordum ama.birakali epey bı oldu:pouty:

(621 puan) tarafından
Darsii bana inşallah
(3,029 puan) tarafından
Bazı insanları.40 yıl sırtında taşıdı bir saniye indir nankörlük eder boşver kimseye gerektiğinden değer ve fedakarlık etmiyecesin
0 oy
tarafından

Çookkk yedim dost kazığı 

0 oy
tarafından
Evet çocukluk arkadaşlar ım tarafından üç ay oldu görüşüp konuşmuyoruz bi kaç defa özür dileselerde affedemedim içimde konuşamadım unutamıyorum bana dedikleri sözleri hem çok kırgın hem çok üzgün hemde çok özlüyorum 
(621 puan) tarafından
Bence özleme değmez yani
0 oy
(8,154 puan) tarafından
Çooooookkkkkkkkkkkk.
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Arkadaşlarım ... Ve suan hıc arkadas bırakmadım cewremde mutluyum
(621 puan) tarafından
Bu gidişle bende öyle yapacağım galiba
(9,234 puan) tarafından
Yaşın kaç bilmem ama yas aldıkca teklık daha mutluluk veriyor

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 485 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde iiiinciiii (1,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
0 oy
57 cevap 1,143 göst.
0 oy
10 cevap 440 göst.
25 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,840 soru

12,456,833 cevap

46,510 kullanıcı

Kategoriler

...