+1 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sizede soylemstm bebegimin kalp atisi gorunmedi ama yasama ihtimalide var kaynanamla gorumcem diyorki niye uzuluyorsun bsvr bunu buyutursun ilk oglum icin bu 2. Hep erkendi niye yaptin diyorlrdi ya diyebilirsiniz birsey olmaz insallah diye ama boyle konusuyorlr zoruma gidiyorrr zaten piskolojim bozdu doktordn cknca diyorumki buda evlat oda evlat diyorlrki birdaha oyle deme yanls konusuyrsn brn o anlmda demedimki evlat anlmdnda dedm

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar ayıp rahme düşmüş bi kere o da can yani. Cahil insan hep cahil işte
tarafından
Cok zoruma gtti cnm agladm ya
tarafından
Kıyamam. Ağlarsın tabi ne kadar bos bi laf. Sende deseydin yaa senin çocuklarından biri böyle olsaydı o zamanda mı öyle düşünürdün. Bak doğmuslar ne güzel evlatların olmuslar bende bunu düşünüyorum ne var diye cevap verseydin
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkinci çocuk kararını eşinle sen karar verip olduysa kime ne erkeni geci . Hiç takılma bile . Rabbim herşeyin hayırlısını versin bu dünya da alacak nefesi olan dünyaya geliyor rabbim bolca sabır versin zor bir durum ama herşey takdiri ilahi canımm insanogluyuz herşey bizler için bı imtihan dünyasındayz o da senin diğer dünya da şefaatcin olucak birde böyle düşün . Kim ne derse desin kulağını tıka 
tarafından
Evet cnm boyle konusmuyorlr iste aman duserse dussun diyorlr ya
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Allah'ım ya sanki biz yapıyoruz tövbe ya Allah'ın işine bile karisiyorlar veren rabbim nasip etmiş ki vermiş ben o kadar sprial takamaya çalıştım kaç defa hastaneye gittim doktor hep grevdeydi bir kere denk gelmedim sonra hamile kaldım .
tarafından
Ah aah cnm valla cok agladm yaa
0 oy
tarafından
Aaaa bide sana öyle konuşma diyorlar kafayı yemiş millet ya 
tarafından
Evet oyle diyorlr cnm morelim bozuldu bol bol yaticam birsey yapmiycm bekliycez pazartesi ne oldugu cikick dua edermsn bana
tarafından
Rabbim kalbindekini hayırlı kılıp sana nasip etsin inşallah bitanem
0 oy
tarafından
Terbiyesizler yaaa 
tarafından
Oyle cnm teselli verdiklerini saniyorlr
tarafından
Benim kaynanam da benim kürtaj olacağım gün eşimi arıyor bebek ölmüş zaten boşver sen gel bize akşam dayin gelecek yer iceriz demekki hayırsız olacak boşver hayırsız olacaksa olmasın anneye bak ne güzel teselli ediyor oğluna
tarafından
Oha ya vallahi oha ayip yqa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 137 göst.
17 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (1,019 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 751 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,435,021 soru

23,600,244 cevap

305,942 kullanıcı

...