0 oy
1,201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Hiç giymem ama nedense bu hoşuma gitti sizce nasıl

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hani foto.       
(3,598 puan) tarafından
Ahhaaajaja hayal edemiyorum seninkileri
tarafından
Etme asko sjsj

Çünkü tahmin edilemicek kadar seksi sjsjs
(3,598 puan) tarafından
Huuuuhiuuuuuuuiiii  ecayip seyler
tarafından
Neyse neyse hshs
(13,608 puan) tarafından
Atsana merak ettim :)
-Reklam-
0 oy
(11,213 puan) tarafından
Hani nerde kız 
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Muhteşem demek için girdim foton gşttş::)))
tarafından
Yükledim :)
(2,106 puan) tarafından
Oooo muhteşem ne kelime:)
0 oy
tarafından

Bacım gorunmuyor bıle bosa para verme :D

(1,453 puan) tarafından
Ahahha allah seni
tarafından
Yükledim :D
(1,453 puan) tarafından
AA güzelmiş kız
tarafından
Puhahahahaah ☺️hunharca emoji atmak isterdim ama bu kadar oluyor çok güldüm:)
tarafından
guzel ama beyaz mı olmasa yanı cok esmersen olur hos durur ama beyazsan bence renk degısıklıgı yap model hos fızık taşırsa :)
tarafından
Laplusbelle yanlış hatırlamıyorsam diyete girmiştin geçen sana dua ediyordum inşallah istediği kiloya ulaşmıştır diye
tarafından
Yeni doğum yaptım evlenirken 55tim şimdi 75 kiloyum kendimi bakımsız hissettim bı an :) ne bileyim hiç böyle giyinmem
tarafından
Ayyy kız açım acimmmm hiç bozmadım diyetimiii bu kez kararlıyım belki senin duanla ayaktayım

Ekmek tatlı özlemi çekiyorum hahha ☺️
Leslie yapıyorum her gün ins veririm
Çok sagol canım benim çok mutlu oldum ❤️❤️❤️düşünmen geçerken mutlu etti
tarafından
İnşallah verirsin canım valla kız belki işe yarar bu esra ezmecinin zayıflama çapası var avuç içine nasıl yapılıyor pek bilmiyorum ama bak istersen instgramdan canım benim geçecek bu özlemlerde
tarafından
kız anası boyun kac canım
tarafından
169 tatlım.
tarafından
Bakayim canım ❤️ya kilom fazla yok ama hedeflerim var daha rahat yemek gibi bebek düşünüyorum bu kiloyla kalırsam çok şişko olurum o yizden hedefim hamileyken rahat yemek yemek ☺️
tarafından
Bende 171 boy 73 kıloyum canım gayet normal duruyor 10 kılo gıtse ıyı ama yapıştı :D
tarafından
Hadi bakalım inşallah istediğin şeylerin hepsini elde edersin dualarımdasın ❤️❤️
tarafından
Teşekkür ederim bitanem ❤️❤️Rabbım de sana gönlündekileri nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(1,779 puan) tarafından

Görünmez gecelik mi aldın kız :D

0 oy
(3,267 puan) tarafından
Fizik varsa güzel 
0 oy
tarafından
Ne kadarmış kız hoşmuş 
tarafından
150 lira
tarafından
Güzel trendyoldan bak istersen buna benzerleri vardır belki
0 oy
tarafından
Hayır canım güzel değil 
0 oy
tarafından
Kız çok güzel fiyatı ne kadanmış
tarafından
150 canim
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Bizim bihterden neyimiz eksik al kiz hem kendin için hem Kocan için mutluluk güzeldir 
tarafından
Valla bihterden eksik olan tek şeyim Adnan bey gibi koca dermişim :))) ya yeni doğum yaptım koydeyim temizlikten başka hiç hayatım yok ne bileyim kendime sırf kendim için ama eşim değil begenince size sormak istedim hiç biyle şeyler giymem
0 oy
tarafından
Güzelde siyah yok mu siyyahhh :))) 
(6,046 puan) tarafından
Evet çok şikayet var bu sayfayla ilgili
tarafından
Ya zaten int çok alış veriş yapmamda inşallah başka biri benim yüzümden girip alış veriş yapmaz kime güveneceğiz yaaaa iyice çivisi çıkmış
tarafından
Ay bende resmi kırpmadm paylaştım inşallah başka biri girip almaz
tarafından
İnternet satış sayfası var mı tkipci sayısı kac alan kişiler var mı yorumlar yani bunlara bakılıp şeffaf kargo istenebilir kapıda ödemeli sorun Olmaz
(6,046 puan) tarafından
Öncelikle takipçi sayısına asla bakilmamali. İstesem bende fake takipçi satın alıp güvenilir mis gibi kendimi gosterebilirim. İkincisi kullanıcı yorumları yani şu gelen mesajları paylaşma şeysi. o zaten çocuk oyuncağı. Biraz internetteki dolandırıcıları ifşa eden sayfalara baksanız birazda Google da Şikayetvar.com a baksanız zaten dolandırıcı olan sayfaları görürsünüz.
0 oy
tarafından
Kız bu ne))))kocayı delirtirsin)))
tarafından
Vallaha kocam için alıyorsam ne olayım :D kız kocam ruhsuz kendim için dedim hiç giymem böyle şeyler
tarafından
Ben gecelik delisiyim tüm paramı yatırırım hatta.seviyorum böyle farklı gecelikleri.çok güzel al giy bence kocanda ruhlansın))))kız giy ya hiç giymem ne giy keyfine bak)))
0 oy
tarafından

Bence çok gozelmiş :D

0 oy
tarafından
Ovvv çok sexi
0 oy
tarafından
Güzelmiş canim ama ben siyah renk seviyorum daha çok
tarafından
Evet onlarda güzel duruyor ben modeli için sordum canım
0 oy
(20,613 puan) tarafından
Siyahı daha sexi bende var nihahahaha siyah kırmızı tercihim snsjsj
tarafından
Güle güle giy canım evet o renklerde çok güzel durur
0 oy
(339 puan) tarafından
Güzel fakat aynı siteden buna benzer siyah bir tane dantelli takım söylemiştim s beden giyiyordum normalde bir geldi afedersiniz donu 2 yaşındaki kıza bile olmaz s bendenden kasıtları neydi anlamadım ama brallet tarzı südyeni oldu hoşumada gitti 2 veya 3 kere giymemden sonra dantelleri genişledi yırtıldı yine kensin bilirsin ama bu tarz ürünlerde kalite  önemli
tarafından
Evet zaten 150 lira normalde böyle takımlar daha pahalı oluyor buda hesaplı zaten o yüzden çok kaliteli olduğunu bende düşünmüyorum doğumdan sonra olmuşum 75kilo şimdi Alaçam elimde kalacak
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Guzelmis :)))
0 oy
tarafından
Buna benzer bordo var benim ama hiç giymedim 
0 oy
(3,518 puan) tarafından
Güzel bencz ama sayfa güvenilir mi ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
9 cevap 122 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,377 göst.
8 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (2,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,288 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,064 soru

12,373,039 cevap

42,562 kullanıcı

Kategoriler

...