0 oy
399 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kizlar

24 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Beeeeeee canım çok tatlıdır öyle normal doğum sancıları falan hayatta yapamam diye sezeryan istedim iyi ki olmuşum 
(1,541 puan) tarafından
Gerçekten mi bende sezeryan istiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Ben oldum cnm kendi isteğimle
0 oy
(630 puan) tarafından
Ben canım. İyi ki de sezaryan doğum yaptım. Hiç pişman değilim. 8 ay oldu en ufak bir sorun sıkıntı yaşamadım. 
(1,541 puan) tarafından
Benim 16 günüm kaldı her gün yürüyorum doğumdan sonra Insallah yürüyüm
(630 puan) tarafından
Sağ salim kucağına al inş. Hastaneye yanında sade nescafe ve kayısı kompostosu kayısı suyu götür. Ayağa kalkınca her saat başı 15 dk yürü. Ertesi günü sürekli yürümeye devam et. Nescafe kayısı kompostosu yürüyüş 3 altın kural.  Doğum anı zaten çok güzel güle oynaya . Hiç korkma
(1,541 puan) tarafından
Bende gebelik şekeri var kayısı kompostosu çok şekerli mi
(630 puan) tarafından
Şeker az koyarsınız önemli olan kayısısı zaten gaz çıkarmanız için önemli. Zaten doğumdan sonra tüketeceksiniz
(1,541 puan) tarafından
Doğumdan sonra doktora gitmem lazımmış doktorum cagirdi
0 oy
tarafından
Ben sezeryan oldum ama mecburi normal doğum en iyisi geçen gün kabız oldum biraz kendimi sıktım diye 2 gündür dikişlerim çok acıyor 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Hiç istememiştim. İsteyenleri kınadım mı ne halt ettimse demek başıma mı geldi nedir. 
0 oy
tarafından
Sezeryan oldum ama durum şöyle oldu :

Ben hamileyken normal dogumlari izliyip agliyordum sezeryan yapmak daha kolay gozukuyordu çünkü orada bir doktor müdahalesi var ve hemen alip bitiriyorlar gibi geliyordu daha kontrollu oldugunu dusunuyordum normalide her an her sey olurmus gibi goruyordum sezeryan istiyordum ama karar verememistim sonra erkenden doguma alindim 28 . Haftamda sezeryan oldum 
(3,275 puan) tarafından
Bebeğin durumu nasıl peki benim de 28.haftamda doğum riski yaşadım ama çok şükür vaktinde geldi
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Ben de çok kararsızdım ama akışına bıraktım çok yakın 2 arkadaşım isteğe bağlı sezaryen oldular ikisi de memnunlar
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Ben yaptım. Hatta doktora yalvardım sezaryen yapalım artık diye. Romatizma ağrılarım çok fazlaydı dayanamadım artık
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ben kendi isteğimle oldum. Normal doğumu psikolojimin kaldırabileceğini düşünmedim ve korkuyordum. Ameliyatın ertesi günü ayaklandim sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım
0 oy
(693 puan) tarafından

Ablam çatısı da gayet uygundu edemiyorum sancı cekim diye sezeryan yaptı yine olsa yine yaparım diyo :D

Bana da çatın dar yapamazsın dediler ah ah niye bazılarının red ettiği bazılarının hayali ki 

0 oy
tarafından
Yalvardimmmmmmmmmmmm almadılar 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Valla Bn kararsız dım ama normal doğum olck tı bnm kızım catım dar olunca mecbur sezaryan oldum
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Post açıp uyumaya gidenlerden misin kuzum neredesin 

Ben 3 tane sezeryan yaptım kendi isteğimle doğumdan korktuğum için
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bebiş dönmedi sezaryen oldum ama rahattım normal doğumun yaşamak isterdim ama
0 oy
tarafından
2 normal doğum yaptım sezeryan nasıldır bilmem ama ben normalden memnundum bu sene doğum yapan çevremdekiler hep sezaryenlı ve pişmanlar cnm ikisi de emziremedi bile mama ile besliyorlar..mecburi olmuşlar normal istiyorlardı
0 oy
(809 puan) tarafından
Normal dpgum istedim aslında ama rahmın uygun ol adı ıcın sezeryan dedıler ufacık sancımla sezeryana girdim iyikide girdim:) o acıyı düşünemiyorum dogum cok zor ama sezeryanında malsef cok kötü yanları zararları var  için tam temızlenmiyo atamıyosun rahmın enfeksıyon kapıyo vocugun kanında enfeksıyon cıkıyo vs mutlaka kuvezde kalıyo cogu temız iş olmuyo ya ne bıleyım acı konusunda tereddütsğz sezeryan derım ama diğer türlüde pis iş
tarafından
Benim ablam 8 aylık doğurdu sezeryan oldu ve kuveze alınmadı. Bir şeye üzulunce suyu geldi, ciğer geliştirici yapip doğuma aldilar. 6 hafta erken geldi.
0 oy
(92 puan) tarafından
Ben kendi isteğimle yaptım.  Çocuk da bende çok iyiydik, hiç de bi sıkıntım olmadı ama bazen normali denesemiydim diyorum.  Pişman olduğumdan değil o deneyimi yasamak için 
0 oy
(2,768 puan) tarafından
3 ay önce ben oldum
0 oy
(135,551 puan) tarafından
sezeryanda kolay degilmiski
0 oy
tarafından
Ben isteğe bağlı oldum 

İlgili bir soru bulunamadı

411,383 soru

12,383,286 cevap