0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar bebeğime kan damlası verirken bı engame oldu fazla vermiş olabilirim ama kaç damla verdim nasıl oldu hiç anlamadım bı anda sonradan farkettim normalde 9 damla kullanıyorum vegaferon üstünden 2.3 saat geçti ozamanda beri uyuyo ama ben  stresten uyuyamıyorum bişi olurmu sizce ya hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz bilgisi olanlar

3 Cevaplar

0 oy
(2,554 puan) tarafından
Yok kız sanmıyorum ne olacak.
(54 puan) tarafından
Ama biraz fazla olabilir mi zararı olur mu internette araştırdım biraz çok kötü şeyler yazıyo mg grm falan kafam çok karıştı kaç damla olduğunu da anlamadım ki hiç
(2,554 puan) tarafından
Kız nasıl dalgınlık o öyle. Bende az önce pist açtım bende yanlış bir şey yaptım da nöbetteyim. Nasıl gözüme uyku girecek bilmiyorum yaaa.:((
(54 puan) tarafından
Ya bı anda damlaliktan çok aktı bende anlamadım bile oğlumda çok ağladı durduramadim birden ağzına aktı ama hepsi değil yani offff bilmiyorum gerçekten rabbim yardımcımız olsun bizim gözümüze uyku girmez bugün :(
(2,554 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ama sen internete bakma bir şey olmaz sanmıyorum ben. Takma kafana.
(54 puan) tarafından
İnşallah ya çok dua ediyorum yavrumu koru diye duamda sizede yer veriyorum rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın Allah'ın izniyle ikisinede hiç bişey olmasın
(2,554 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah ya inşallah ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba üstünden baya zaman geçti 10 saat kadar iki defa kaka yaptı normal kıvamlı sadece çok fazla kokuyodu ne kusma ne bı başka bişey yok acaba yinede hastaneye gideyim mi 
0 oy
(135,787 puan) tarafından
bilemedim biz hic kullanmadik kan damlasi
toplam 4 asi vardi kuzeyde simdi şimosda 3 olcak 3 mecburi asi baskada yok turkiyede her ay asi var
ama asilar bitince imzali kagit veriyolar onu belediyeye veriyoZ bebegimizin asilarini yaptirdik diye vermezsen cezasi var
tarafından
Demekki Türkiye'deki aşılar çokta önemli degl bak4 den 3 e dusurmusler zamanla onuda kaldirirlar
bilmiyom valla burda ole
tarafından
Hiçbir aşıyı yaptırmayaan ben kan ilacinida birakicam galiba

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 684 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 313 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merveee3427 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu

411,997 soru

12,402,940 cevap

44,497 kullanıcı