0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar  yakında kredi çeken var mı ne kadar faiz ödediniz acaba yeni konut için kredi imkanı verdi Tayyip Erdoğan nereden başvurulur acaab 

4 Cevaplar

0 oy
(129,472 puan) tarafından
post inmesin     
(861 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

bahsettigin kredinin ödeme planı bu şekilde ama daha başlamadi galiba 
(861 puan) tarafından
Nasıl yani döviz anlamadım
(861 puan) tarafından
Ne zmaana kadar geçerli ki
tarafından
Neresini anlamadınız? Alacağınız ev 500binse 250binlik döviz ya da altın hesabınız olmalı bankada.
tarafından
Asel Hira, bak aşağı yazdım. Ekstra Nevasar arkadaşımızda ayrıntılı yazmış. Kaç gündür bu soruyu soruyorsun. Neyini anlayamadin neresi aklına yatmadı merak ettim.
(861 puan) tarafından
Soruyorum evet çünkü evim olsun diye çabalıyorum merak ediyorum stres yapıyorum bu kadar
0 oy
(763 puan) tarafından
Şuan pandemide yaptıgı gibi yapıyor herkes ev sevadası ile gidip alacak ama pişman olacak şuan 2 kişi 1 milyar getirse eve hepsi gidiyor ev borcuna ve zaten memur doktor değilsen özel sektörde o parayı getirmek zor bazıları dışında milleti faize krediye bulaştırmak borclandırmak benm de evim yok gecn yıl 64 fazide çok uğrastm olmadı şuan da üstüne düşmüyorm Olacağı varsa Rabbim nasip ediyor kızlar ama bunlar yukarda arkadasn dediği gibi sadece iş adamları zenginler için 
0 oy
tarafından
Babam bu hafta başvuracak. 250-300 arası çekecek. 0.89 faiz oranından. Ama her bankaya yazı gitmemiş daha. Bazıları açılmış. Aylık ödemesi 3.5 civarı olacakmis onun. 
(861 puan) tarafından
İnşallah bizde çok istiyoruz ama eşim asgari alıyor çıkmaz dediler ama şans
(861 puan) tarafından
Yanlış anlama ama babanın mesleği ne yani gelir asgariden yukarı mi
tarafından
Şans diyorsunuz da, kura değil ki bu
(861 puan) tarafından
Kredi çıkmaz diyorlar asgari ücrete yüksek kredi
tarafından
Ben dedim çıkmaz diye evet. Hakkinizda hayırlısı.
tarafından
Hayır canım babam emekli. Ama şartına uyuyor. Doviz hesabı olduğu için 0.89 dan alabiliyor. Asgari ücret zor. Yani aylık ödemesini nasıl yapacaksiniz ? Çok zorlanırsınız. Zaten maaşın hepsi oraya gider.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Rizaazra (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 304 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,541 cevap

37,606 kullanıcı

Kategoriler

...