0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar kısaca anlatayım 1 senelik evliyim evlendiniz den beri borç ödüyoruz herşeyi eşim yaptı ailesi biz odicez dediği şeyleri bile bi ödedi bi odemedi eşim fazla sorumluluk sahibi çok şükür kapımıza kimse gelmedi borç için ailesinde tamm tersi borçlarını onemsemezler bi verirler bi vermezler zamanında icralık bile olmuşlar yine eşim toparlamis arkalarını neyse işte beni bu kaç kere halı taksitcisi aradı kaynanamın adını verdi borcu var son taksidi bi sene oldu vermedi dedi bende esime duyurmadan kaynanama soledim tmm dedi ve yine vermemiş bi kaç ay sonra adam yine beni aradı icralık olucaksiniz dedi bende hiç öle seyleee bilmem babamdan görmedim esime solemek durumda kaldım eşim annesini arayıp bi ton kızdı evimizde biriktirdimiz ceyregimiz vardı onu alıp gidip ödedik artı bide evin eşyaları icinde yardım ediyoruz sözde onlar oducekti biz sadece beyaz eşya oducektik ödedik bitirdik bile sözde bize ayda bin lira yardım edeceklerdi oda yalan tabiki eşik tek başına calisiyo ve kirdayiz onlar 4 kişi calisiyolar hala borç odeyemiyolar bende bu yüzden kızdım yüz vermiyorum kaynanamlar dünde gorumcemin sözü atıldı kaynanamda aradı gelmiyomusunuz yanımızda olmicakmisiniz diye bende esime gidersem ben kalplerini kırarım biraz sakinleştiren sonra giderim sen git istiyosan dedim sizce gitmelimiydim

4 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Tabiki gitmelisin eşin sorumsuz bi insan değil anlattığına göre zaten adamın canı burnundadır bu kadar streste bide sen onu yalnız bırakma yanında ol bence canım 
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Ben olsam bende gitmezdim 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Gitmek zorunda değilsin tabiki canim ama şöyle birsey var sen yengesin sonucta kaynanana kizmis olabilirsin ama o kizin mutlu gününde orda olsaydin keske
(141 puan) tarafından
Canim sözlüsunden ayrıldı mutsuz günü aslında içimi dert oldu ama sadece kaynanam olsa gorumcelerimide kızıyorum hem yardımcı olcaz arkasındayız dediler hemde borcunu öde diye msj atmış esime çok snirlendim sanki benim kaç tane kaynanam var bilmiyorum ayrıca bide ben babama bilezik borç verdim arabası bozulmuştu büyük olan görümcem babasına bilezik vericene gitsinde borcunu versin demiş yani bunlara çok kziyorum ben benim borcum deil sizin borcunuz ve sorunsuz olanda sizsiniz
0 oy
(98 puan) tarafından
Bence gitmeliydin. Eşin ve diger akrabalari icin bilirsin herkesde huy vardir dedikodu cikartirlar kendini. Bilmezler niye gelmedi aa sorunmu var falan diye
(128 puan) tarafından
Aynen aynen o sorunu cikartrlar etraf fesat laf ariyo zaten
(141 puan) tarafından
Pek akrabalari yook burda o yönden skıntım yok benimde zoruma gidiyo napiyim hiç bişey olmamış gibi davranmaları beni cildirtiyo

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,238 soru

23,757,835 cevap

315,301 kullanıcı

...