Kızlar kısaca anlatayım 1 senelik evliyim evlendiniz den beri borç ödüyoruz herşeyi eşim yaptı ailesi biz odicez dediği şeyleri bile bi ödedi bi odemedi eşim fazla sorumluluk sahibi çok şükür kapımıza kimse gelmedi borç için ailesinde tamm tersi borçlarını onemsemezler bi verirler bi vermezler zamanında icralık bile olmuşlar yine eşim toparlamis arkalarını neyse işte beni bu kaç kere halı taksitcisi aradı kaynanamın adını verdi borcu var son taksidi bi sene oldu vermedi dedi bende esime duyurmadan kaynanama soledim tmm dedi ve yine vermemiş bi kaç ay sonra adam yine beni aradı icralık olucaksiniz dedi bende hiç öle seyleee bilmem babamdan görmedim esime solemek durumda kaldım eşim annesini arayıp bi ton kızdı evimizde biriktirdimiz ceyregimiz vardı onu alıp gidip ödedik artı bide evin eşyaları icinde yardım ediyoruz sözde onlar oducekti biz sadece beyaz eşya oducektik ödedik bitirdik bile sözde bize ayda bin lira yardım edeceklerdi oda yalan tabiki eşik tek başına calisiyo ve kirdayiz onlar 4 kişi calisiyolar hala borç odeyemiyolar bende bu yüzden kızdım yüz vermiyorum kaynanamlar dünde gorumcemin sözü atıldı kaynanamda aradı gelmiyomusunuz yanımızda olmicakmisiniz diye bende esime gidersem ben kalplerini kırarım biraz sakinleştiren sonra giderim sen git istiyosan dedim sizce gitmelimiydim