+1 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 1 yaşında oğlum var koltuğa çıkıyor hiç bi iş yapamıyorum sizin bebeklerinizde aynimi dusucek die korkuyorum kafayı yicem

12 Cevaplar

+1 oy
(12,323 puan) tarafından
Mutfak tezgahina.bile tirmaniyo masadan çekyat tepesinden inmiyor sürekli peşindeyim gözüm sürekli üstünde
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Benim 2 ye girecek yeni öğrendi bşrde zıplıyor gülüyor
0 oy
tarafından

Vallahi benimde alışmış illaki çıkacam diye ağlıyor onu oturtuyorum bu sefer durmuyor tepinip duruyor aklım gidiyor düşecek diye peşindeyim hep bugün cami açtım kotlugun üstünde dışarı bakıyordu öyle kaşla goz arası oyuncağını attı cadı :D

0 oy
tarafından
İnmeyi öğret canm kızım da 1 yaşında çıkıyor inmeyi bildiği için iniyor sadece yanındayım yanlara eğilir düşer diye . Ama inemk isteyince kendisi iniyor 
0 oy
tarafından
Ayniyizzz Canım benimki sehpadan koltuga koltuktan cama aksama kadar ayniii
0 oy
(364 puan) tarafından

Benimde oğlum 4 5 güne yaşına girecek tekli koltuklara çıkıyor diğer koltuklara göre bir tık alçak bende koltuğu ters çevirdim çıkamasin diye diğer koltuklara çıkmaya başlayınca ne yapacağım bilmiyorum çok hareketli ya 1 dkka durmuyor yerinde 2 kişiyiz bi çocuğa bakamıyoruz mahvoluyoruz resmen. Biraz kendini kurtarsa canının aciyacagini bilse kendini korumayi öğrense rahatlarız ama yapacak bir şey yok böyle böyle büyüyecekler:'(

0 oy
(3,015 puan) tarafından
Emekleyip ayağa kalkmayi başaran her çocuk yapar canım 
0 oy
(164,043 puan) tarafından
ahahha tatlis yaa birak tirmansin anasii
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Ohoo o koltuk tırmanma masaya tırmanma sandalyelere tırmanma anca başında bekliyordum düşmesin diye çok yorucu günler ama geçiyor
0 oy
(313 puan) tarafından
Evet ben de geçtim o yollardan. Uyuyana kadar hiçbir şey yapamıyordum.
0 oy
(59 puan) tarafından
Benimde oğlum üstüne çıkıyor birde çırpınıyor   yastıkları koltuğun üstüne bırakıyorum çıkamıyor tafsiye ederim 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kafa yastığı vr ondan al canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 363 göst.
9 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senem. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 458 göst.
0 oy
5 cevap 249 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,729 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 250 göst.
27 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde izmirli2 (127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,120 soru

24,381,215 cevap

348,747 kullanıcı

...