Kaynanayla yaşadıklarımı bilenler bilir.Dün bardağı taşıran son damla oldu.Boştan sebep kavga etttik.Çocuklari kızımı yatirdigim kapının önünde bağıra bağıra oynuyolardi.Sonra kızım uyandı.Ben yapma dedikçe bunlar yapıyor.Sonra çocuklara seslendim sessiz olun diye.Kaynanam olacak kadın geldi kolumdan çekti kapıya fırlattı.Sen misin benim çocuklarıma kızan.Ağza alınmayacak küfürler etti.Odamin kapısını zor kapattım seni öldürücemm diye bağırıyordu.Eşimi aradım hemen.Tabi askerde olduğu için açamadı hemen.Ben o sıra zaten ayın 5 inde annemlere gitcem diye valiz hazırlamıştım.Son kalanları koydum eşimede mesaj attım yola çıkacam diye.Annemi aradım bana bunları yaptı diye.Annem benim hatrim için sabret sakın yola çıkma dedi.Oturdum saatleri sayıyorum ayın 5 inde gitmek için.O kadınlada konuşmuyorum.Odamdan çıkmıyorum.Bazen kızımı gezdirip geri geliyorum odaya.Kayinpederimde babamlarin yanında(kardeşler)yoksa durmazdim bi dk
Siz olsanız naparsiniz gidene kadar küsmü kalır siniz yoksa konuşmaya devam eder misiniz(teyzem bu arada)