0 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Kizlar idrar yollari enfeksiyonu oldum cok ağır geciriyorum doktor bir ilac verdi 4 saat emzirme dedi daha dolmadi dolunca gogsumdeki sütü sagip dokecekmiyim yoksa emzirecekmiyim göğsüm doldu vereyimmi ilk bebegim tecrübesizim 6 aylik bebegim.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor sağ demesiyle gerek yok canım gerekli olsa soylerdi 
(444 puan) tarafından
Acildeki doktordu fazla ilgilenmedi bile hemen test sonucu cikti istedigim ilaclari soyledim tamam yaziyoeum bende bitane yazicam 4 saat emzirme dedi eve geldim baktm yazmamis o ilaclari kendi istedigini yazmis agrim coktu mecbur dayanamadm ictim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence sağmalısın ha şimdi emzirmişsin ha birikmiş süt öyle emzirmişsin aynı bence
(444 puan) tarafından
Yani bilmiyorum ki bende anlamadim
0 oy
tarafından
Ağır antibiyotikse sağ yoksa bende içtin hafifini emzirdim ama 
(444 puan) tarafından
Agir evet
0 oy
(423 puan) tarafından
İlaç kullanımında şu şekilde yapıyorsun. Bebeğini bol bol emzir. Sonra ilacı iç. 4-5 saat emzirme. O saatte göğüste biriken sütü sağıp dökeceksin. Sağdıktan sonra emzirebilirsin
0 oy
tarafından
Sağ kuzum iyice sagmalisin hatta  ben deemzirdigim dönemde dış doktorun agitmiatimilac bermistidort saat sonra emzirebilir son demişti ben sagmadan altı saat sonra vermiştim cocugumvucudu alarjo oldu acile gittik serum vermişlerdi .yani sutunus agmadan vermemutlaka 
0 oy
(87 puan) tarafından
Sağıp dökmene gerek yok canım sezeryan olunca normal doğum yapıncada antibiyotik veriliyor ama emziyoruz sütü dökemiyoruz emzirebilirsin 
0 oy
(137,277 puan) tarafından
genelde sagilip dokulmesi lazim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.