+1 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,369 puan) tarafından
Çocuklarınız banyo yapmayı sever mi kizlar benimki 2 yaşına kadar çok severdi 2 yaşından sonra ne olduysa banyoya sokamiyorum çok ağlıyor çıkmak istiyor nasıl sevdirdiniz siz

26 Cevaplar

0 oy
(8,363 puan) tarafından
Aynennnnnn suan bizde o durumdayiz suyla oynamayi seven cocuk gitti sokamiyorum icine galiba buyudukce isdemiolar:)
(1,369 puan) tarafından
Benimkide aynı canım bebekken bile ağlamazdi çok severdi şimdi suyla oynamak bile istemiyor
-Reklam-
0 oy
(16,597 puan) tarafından
Şampuanı göz yakıyor olabilir mi bn şampuan değiştim meğer göz yakıyor sonra eskiye döndüm düzeldi
(1,369 puan) tarafından
Dalin kullaniyoruz canım kendi yuzumde denedim yakmadi
(3,831 puan) tarafından
Bizde yaşadık aynı durumu Allah'tan erken farkettik
(1,369 puan) tarafından
Benim ablamda yaşadı çocukları çok ağlıyordu ben söyledim şampuanı kendi yuzunde dene diye denemiş çok yakmış
(16,597 puan) tarafından
Evet üni baby kolay taranan aldım baktım çocuk resmen bağırarak ağlıyor yüzümde denedim anam yakiyor sonra geri normal olana döndük
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Sever bazende hic sevmez ağlar 
0 oy
tarafından
Benimde 1 yasina kadar bir sorun yoktu ama bu bi aydır kıyametler koparıyor vallahi canım ne yaptıysam sevdiremedim 
(1,369 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız 1 senedir çok zor yıkıyorum
0 oy
(4,406 puan) tarafından

3 yaşında banyonun önünden geçerken bile soyunup banyoya giren çocuk:D o kadar çok seviyor ki anlatamam bu aralar ben fazla yıkayamıyorum sadece hamilelikten dolayı eğilemiyorum 

1 sene öncesine kadar banyodan çıkarken ağlarken morarıyordu ağlamaktan

(1,369 puan) tarafından
Maşallah ya benimkide çok severdi 2 yasdan sonra huy degistirdi
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Hemde nasıl bıraksam akşama kadar çıkmazlar oğlumu zor cikariyorum zaten 
(1,369 puan) tarafından
Darısı bizim başımıza böyle olsa hergun yikardim
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Oyuncaklarla oynata oynata yikiyorum kuzum ben
(1,369 puan) tarafından
Benimkinin gözü hiçbir şey görmüyor aglamaktan
(4,292 puan) tarafından
Cok sevdiği bir oyuncağı vardır illa ki hadi onu yikayalim vs gibi kandirarak bi dene istersen
0 oy
tarafından
Hayır sevmiyor her banyo yapisinda içeride kıyamet kopuyor 2 buçuk yaşında doğduğundan beri nefret eder 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Oğlum su samuru kışın bile sobayı yaktık ona havuz yaptık oynasın diye. Evimizde durduğumuz sürece denize anneanneye gittiğimiz zamanda havuza girer 6. Ayından beri şuan 29 aylık. 

Kızım da Bi ara deliriyorduk ama sonra abiyi gördü oynarken yanına koydum oynadılar beraber yıkandılar şimdi en azından banyoya girerken ağlamıyor sadece yüzüne su deyince bağırıp ağlamaya başlıyor 16 aylık 
0 oy
(20,671 puan) tarafından
Evet seviyolar ama alişkom kafasından dökünce panik yapıyo bende hadi saçlarını sen yıka diye duruluyorum :) 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Hep seviyordu benimki çıkmak istemiyo valla bişey yapmadım ekstra seven seviyo ya
0 oy
(12,850 puan) tarafından
Bizimkide bebekken çok severdi şimdi banyo diyince ağlamaya başlıyor 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Benimki 1.5 yasinda bu yaşına kadar hep agladi hiç sevmedi ben artık arabasını eline veriyorum hadi sen arabayı yıka diyorum o arabasını yıkarken ben onu yıkıyorum çok rahat oluyor çok şükür ağlamıyor hatta hadi bici bici diyorum hemen koşuyor arabasını alıyor tavsiye ederm
0 oy
(7,375 puan) tarafından
18 aylık sudan çıkınca ağlıyor ya 
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Küçüğüm seviyor ama büyük olan kavga kıyamet 

Küçük 2.5 yaş büyün 4 yaş 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
9yaş 5yaş 6aylık çok şükür 3ü de seviyor şimdi havalar sıcak bebeğin küveti dolduruyorum önce büyükler sıra ile girip diledikleri kadar oynuyolar sonra köpürtüp durulayıp alıyorum bebeğimi de hep başından beri konuşarak öperek yıkadım ağlamıyor çok şükür suyu seviyolar 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bayılıyor benimki suya 27 aylik. Dolduruyoruz küveti oyuncakları atıyoruz oynuyor 
0 oy
(999 puan) tarafından
Doğduğundan bu yana her gün yıkadım.. şuan 22 aylık oldu oğlum ve son günlerde bir ağlama var istememe var ... Bende diyorum çok seven çocuğa ne oldu sudan çıkmak istemezdi
0 oy
tarafından
16 aylık bebekliğinden beri banyo yapmaya bayılıyo pamuğum ❤️
0 oy
tarafından
galiba butun cocuklar oyle kucukken severdi buyudukce zorma koyar oldum bsnyoya

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 503 göst.
+2 oy
19 cevap 589 göst.
0 oy