0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar daha önceden de yazmştm bu yaz ev almayı düşünüyoruz kardeşimde bekar annmlern arabasını satıp üstüne kredi çekip kendine araba alıcak annm sen de ekler msn az bir miktar o öder sonra demişti ben de ev alacağımız için kabul etmedm annem bana gönül koydu bu arada çalşyrm oğluma annm bakıyor annm eskisi gibi değil bana karşı işten ben gelince hemen evine gidiyor benmle eskisi gibi değil bu durumda bnm gücüme gidiyor acaba hata mı yapıyorum ya da ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gayet mantıklı bir şekilde söylemişsin 
(325 puan) tarafından
Canm çok gücüme gidiyor bana böyle yapması
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Kendim ev alacak olsam para yardıminda.bulunamam sonuçta ev arabadan daha önemli ama ev almicaksam abime yardımcı olurum hiç gözümde olmaz benim ihtiyacım olsa abiminde gözünde olmaz 
(325 puan) tarafından
Aynen bnm de öyle hatta daha önce az bir miktar verdm ama öyle öyle azalıyor elimdeki tamam istediği az bir miktar ama ev almak da zor
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Annen evlat ayırıyor bence ne saçmalık ev alcakmissin sonuçta destek olacağına köstek oluyor
0 oy
tarafından
Yani bunda alncak bişey yok bence canm belkide konuşmanı belliyodur bi sor nie böylesin die konuş
(325 puan) tarafından
Canım konuştum o öder sonra bmylr şeyler yardımla oluyor dedi istediği de az bir miktar ama ben de sonuçta ev alırken kredi çekecepim ona ne kadar eklersem bankadan o kadar çok para çekeceğim
0 oy
tarafından
Hiçbirşey yapmamalısın. Kardeşinin araba alması bence senin evinden öncelikli değil. 
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Annen eklesin bir miktar oğluda alsın arabasını

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 594 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 372 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 307 göst.
5 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lorinaz. (99 puan) tarafından soruldu

410,725 soru

12,358,348 cevap

41,253 kullanıcı

Kategoriler

...