0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim yurt dışına gidecek elimizdeki tüm birikime arabamızı da sattık :)) şu an 9.000 euro oldu götüren surket 10.000 euro ya götürüyor ama 5 ini vize çıkınca 5 ini orda çalışıp ödeyecek. Bizim de kayinvalidem vefat edince eşyalarımizi bahçededeki evin bir odasına strecle koyduk esyalarim yeni 1 sene anca kullandım. 

Eşim satılım onları da sizi getirmem daha hızlı olur diyor . Oturma grubu,  buz dolabı, çamaşır makinasi ve yemek odasını satalım diyor . Siz gelince hurda olur diyor siz olsanız satar misiniz ? Almaya kalksak 70 bin bu saydiklarim 

3 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Ben satmam belki gittiğim yerde olamaz sam geri donersem sonra nasıl alacağım bu pahalılikta
tarafından
Evet şu an hersey aşırı pahalı ikimiz çalışsak anca zor alırız.  Birde kıyamiyorum kullanmadan 2. El satmaya ama bekledikleri yer de kotu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Satmazdim. Kaç bin TL vereckki spotcu. Almak istesen alamazsin o fiyata
tarafından
Tabi 30 bine anca satarız.  Yepyeni hepsi Türkiye şartlarında çok zor zaten
tarafından
Satma ya. Herşeyin fiyatı yükseliyor. Allah korusun orada ne olacağı belli değil. Belki işinde sıkıntı çıkacak geri geleceksiniz . Bence işleriniz bir otursun sizde giderseniz o zmn satarsin
(6,046 puan) tarafından
Sporcu asla 30 bin vermez. Üç beş lira veriyorlar sadece. Haber salın çevrenize belki öyle almak isteyen olur
tarafından
Haklısın canım yani letgo dan falan satarım demişti ama.  1 sene kadar kalsın
(6,046 puan) tarafından
Dolap uygulamasına da koyun bulunduğunuz şehri yazın elden verebilirim gibi.
0 oy
tarafından
Eşin gidip orada düzen kurana kadar satma derim. Sonrasında internetten satarsınız zor değil.
tarafından
Öyle yani şu an eksik parası da yok gidemeyecek olsa tamam derdim ama
tarafından
Orada ne beklediğini bilmiyorsunuz eşini. Bir gitsin düzen kursun satarsınız.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 696 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (572 puan) tarafından soruldu

412,494 soru

12,418,871 cevap

45,132 kullanıcı

Kategoriler

...