0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
KBB ye götürecem çocuğumu ama randevu yok çocuk doktoruna randevu aldım burnu bayadir tikaniyor alerjiden midir et mi var burnunda bilmiyoruz önce çocuk doktoruna götürecem sevk yazar mı acaba

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sevk yazma gibi bir durum yok artık. 
tarafından
Uff o zaman ozele götürmek zorundayız yani aylardır Diyarbakır'da KBB doktoruna bakıyorum hiç mi randevu açılmaz ya her gün 10 defa bakıyorum
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Yazmaz aciliyet yok çünkü 
tarafından
Yani çocuk nefes alamıyor burnu kapalı ağlıyor bana göre acil ama hastanenin normal acili bence bundan bişey anlamaz ya KBB baksa daha iyi randevu yok yok yok
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Rica edersen gönderebilir canım biz uzaktan geldik diyoruz rica ediyoruz arıyor yonlendiriyo
tarafından
Bizde köyden gidiyoruz valla arabada yok hergun gidemiyoruz yani bilmiuorum Diyarbakır'da sanki bütün millet KBB ye gidiyor aylardır bakıyorum hiç mi randevu açılmaz
(3,015 puan) tarafından
Bizim görev yaptığımiz yerde hastaane yok gittiğimizde belirtiyoruz rica ediyrouz bizi yönlendiriyorlar çünkü her zaman gidemiyoruz merkeze
tarafından
İnsalah bizide gönderir ya
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Kbbye pediatri bölümü gerek duyarsa sevk ediyor canım sosyal pediatri sadece çocuğun gelişimini takip eder hepsi sevk yapmıyor 
tarafından
Hmm valla randevu iyi bişey ama bazende iyi değil KBB ye acil gitmemiz lazım normal acile gitsek ne anliyacak çocuğun burnundan
(1,680 puan) tarafından
Kbb acil almıyor çoğu ilde canım ama bazı acillere gün içinde başvuru yapılırsa polikliniğe sevk edebiliyor şansınızı deneyin
0 oy
tarafından
Kuzu saat tam 16 da gir enabiza ne bir dk önce ne bir dk sonra. Tam 16 da açılıyor randevu
tarafından
Bugün 16 yı biraz geciyodu MHRS den girdim yine yok iki gün sonra gitmeliyiz o güne kadar sürekli bakarım insalah açılır
tarafından
Kuzu açıldığı an bakmalısın yoksa hemen doluyo. Ben 2 hafta göz için baktım bulamadım talep bile oluşturdum ama saat 16 da girip aldım. Başka türlü randevu bulmak zor.  Yarın alarm 15.59 a başka türlü bulamazsın :))
tarafından
O zaman alarmı kuruyorum hemen şuan inşallah olur
tarafından
Kur kur yarın alırsın inşallah canım ❤️
tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Sürekli dene cnm normal kontrol götür zaten kulağına orda bakar bişi varsa der randevu alırsın ona göre
tarafından
Vala randevusuz gitsem asla bakmazlar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 108 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.

Kategoriler