0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (7,773 puan) tarafından
Kızlar yarın sezeryan oluyorum kayısı hoşafı yapcam şimdi o iyi geliyormuş gaz problemine. Başka ne yiyip içmek Lazım. Mesela Nescafe diyorlar şu 3 ü 1 arada olanlar mı yoksa şekersiz mi hosafta aynı sekilde şekersiz mi olmalı ?

7 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Ben hep sekersiz Nescafe içtim hoşaf meyve suyu sütlaç ben herşeyi yedim mercimek hariç . Yayla çorbası falanda çok yedim 
-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Rezene çayı da olabilir 
0 oy
(611 puan) tarafından
Kayısı hoşafı üzümde olur 

Yayla çorbası 

Sade Nescafe 
0 oy
tarafından
Eğer şeker problemin yoksa şekerli tüketebilirsin canım hem halsiz olduğun için şekerli biraz enerji verir. Ben gaz çıkarana kadar şeftali kayısı suyu yoğurt kahve tükettim hep. Hem şeftali suyu sütü çabuk getiriyor bir de yanına havlu al doğumdan sonra sıcak suda sıkıp göğüslerine koy canım. Hayırlı doğumlar şimdiden bebeğinizin de yaşı hayırlı uzun olsun
(7,773 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canım
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Hepsini şekersiz içtim canım 

Hurma falan da yedim humana stell tea aldım yanıma 
0 oy
(534 puan) tarafından
Kahve sekerli şekersiz fark etmez canım hangisini seviyorsan onu iç narkozu rahat atman için , rezene ya da anne çayı da goturebilirsin yanında , zaten yemek olarak büyük ihtimalle domates çorbası getirirler, hoşaf şekerli olsun canım şeker süte iyi gelir
0 oy
tarafından
Ayy kuzum inşallah rahat atlatırsın sezeryandan sonra ben inanılmaz bir kabizlik çektim duphalac diye bir şurup var onu aldırdım kesinlikle ondan al yoksa makat yırtığı oluşur ben bu şurubu geç keşfettim içene kadarda tuvalete gitmek bı işkence gibiydi sen sen ol hemen kullanmaya başla 3 ay oldu doğum yapalı hala geçmedi kabızlığım emzirikende sıkıntı olmuyor merak etme  
(7,773 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
+1 oy
9 cevap 146 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
0 oy
10 cevap 168 göst.