0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar sabah bebeğim korkmuştu az önce birisi korkutmayın korku 40 gün sonra öldürürmüş dedi ağlamaktan bir hal oldum çok kötü korkmuştu Allah'ım o kadar kötüyüm ki duyduğumdan beri bebeğim uyuyor gözümü kırpamıyorum ona bişey olacak diye kafayı yicem sanırım siz duydunuz mu böyle bişeyi inanıyor musunuz 

19 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Yaa bu kadar cahillik olabilir mi Allahım yaaaa .. 
(2,987 puan) tarafından
Rüya da korkan cocuklar hayvanlardan korkan cocuklar karanlıktan korkan cocuklar 40 sonra ölüyor mu yani ben hiç duymadım görmedim nedir bu ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ki ilk doğduğunda sürekli korkuyordu 6 aylık oldu. 40 günü çoktanmnn geçtik çipil çipil bakıyor 
tarafından
Ayy masallah bu yoruma kalbimi birakti. bebis icin
0 oy
(865 puan) tarafından
Saçma geldi bana ya huysuz olur huyu değişir ama ay tövbe tövbe batık bir inanç diye sanıyorum ilk duydum 
tarafından
Bende çok inanmam normalde ama aşırı etkilendim ağlamasından o yüzden ne düşüneceğimi şaşırdım
0 oy
(771 puan) tarafından
Yok artık ya
0 oy
tarafından
Ay ne alaka ya nasıl bir kadinmis o. ... Kız her duyduğuna inanıp ağlama ya olseydim ben olurdum kardeslerimizle birbirimizi boh boh nasıl korkuturduk havalara ziplatirtik
tarafından
Çok aşırı korktu bende etkisindeyim hala o yüzden ne düşüneceğimi şaşırdım
tarafından
Tamam aşkım sakinleş o zaman  unut o sözleri bebeğine sarıl op hayata devam et
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Yok artık daha neler 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Estağfurullah tevbe. Yok öyle bişey. Anne karnında herkesin ömrü belli, ne ileri ne geri. Ama korkutmamak lazım tabi. Hangi densiz korkuttuysa ondannuzak tut. Ağlama artık Allah hayırlı uzun ömürler versin. Bi sadaka ver, ikiniz de ferahlarsınız. 
tarafından
Yarın ilk işim sadaka vermek olacak
0 oy
tarafından
saçmalık saçmalık. öyle söyleyene sağolya ne güzel rahatlatiyorsun demen yeterli
tarafından
İçim sabahtan beri hep sıkıntıda
0 oy
tarafından
Kız ay saçmalama onu söyleyen büyük saçmalamış bu gözler daha neler okuyacak acaba yuh yani korkma aşkım öyle bişey yok bunlar hep cahillik 
tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İnanmayın böyle şeylere nerdeyse bütün bebekler korkuyor öyle birşey olsaydı  sağlam bebek kalmazdı canım 
tarafından
Çok aşırı korktu o yüzden bende çok etkilendim ağlamasından korkusundan
tarafından
Korkma canım üzerine Ayetel Kürsi Felak nas ihlas oku ferahlar
tarafından
Okuyorum sürekli gece odasına açıp dinleticem
tarafından
Oda olur canım cok faydası olur
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Allah korusun hiç olurmu öyle şey ya
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(913 puan) tarafından
Kız o zaman suriyeliler nasil o kadar cocukla geldi diplerinde bomba patliyordu o çocuklar niye ölmemiş tovbe estağfurullah sen niye inaniyorsun böyle seylere de kendini üzüyorsun
tarafından
O kadar çok ağladı ki bende çok etkilendim
(913 puan) tarafından
Etkilenme canim cocuk öyle böyle büyür bişey olmaz inşallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Yaa Allah aşkına Rabbim ne dediyse o olur yazmamış olsun insallah 
0 oy
(3,267 puan) tarafından

Yaw o bebek ne anlar korkmaktan ses duysa en fazla irkilir. O korkmak öyle korkmak değil Bayaa bireyden dehşete düşmüş gibi korkmaktır  

Babam ufakken evleri yanmış amcasının kızı da o ara bizdeymiş genç kız o zamanlar ev yanmış yanarken tüp patlamış kimse o yangında ölmemiş ama kız için demişler 40 güne gitmez diye hakikaten olduğu yerde 40. Gün ölmüş korkudan ödü patlamış
tarafından
Sesten korkmadı komşumuz arkasından sırtıma dokundu bir saat falan çatlarcasına ağladı sakinleştiremedik
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Bence bu söz anneleri korkutmak için söylenen Bi söz asla inanmıyorum ben 
tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Canım korkudan ödü çatladı derler . Oluyor doğru ama çok ciddi korku travmalarinda oluyor. Benim babaannemin erkek kardeşini dedem korkutmuş seni oldurcem diye ayağından kuyuya sarkitip bekletmis o olmuş mesela 
tarafından
Birisi arkasından dokundu ona korktu bir saat falan çatlarcasına ağladı sakinleştiremedik bir türlü
tarafından
Yok öyle falan olmaz canım.  Çok nadir bisey o dediğim gibi çok çok büyük bi korku yaşaması lazım Allah korusun
tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim içim ferahladı
0 oy
tarafından
Ilk defa duyuyorum 
tarafından
Bende bugün ilk kez duydum
0 oy
(727 puan) tarafından
Neden korktu ki yavru. Benim bebeğim de çok irkiliyordu ilk zamanlarda kapı açılır korkar biri hapşırsa korkar :D ama şimdi turp gibi maşallah 40indan sonra bisey de kalmadı zaten
tarafından
Arkasından komşumuz sırtına dokundu ondan korktu aşırı derecede ağladı bir saat falan çatlarcasına ağladı sakinleştiremedik
(727 puan) tarafından
Ah yavruu kıyamam. Napsın annesi daha dünyaya yeni geldi birsürü ışık ses anne karnı gibi güvenli değil oku üfle her yatirdihinda
0 oy
(481 puan) tarafından
Ya su korkan cocugun annesine korkutmayin 40 gun sonra ölür  diyen hqsta beyinliyi alip ortacagda cadilara uygulanan seyleri yapmak lazim. Safi cadılık bu yaa ruh hastasi kadin! Sen takma kafana canim.benim olur mu oyle sey oyle olsa bebekleri karantinaya alirdik herseyden korkmasinlar diye 
tarafından
O çok korktu bende çok etkilendim ağlamasından korkusundan

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 333 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 179 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 559 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu