Bugün doğum yaptım 31+6haflatık 22 ekim salı
Kızım yanımda değil başka hastahanede küvez de kalbinde sıkıntıları var ve solunum sıkıntısı var
Çok dua edin kızlar bana ismim helin ve kızımın adı eslem çok dua edin bizlere
Rabbim Helin kızı Eslem bebeğimizi annesine ailesine bagislasin insallah dualarim sizlerle canim Allah yardimciniz olsun kızına da sanada dayanma gücü versin insallah vardir herseyde bir hayır bol bol dua et
Ya Safi ismiyle Rabbim sifalar versin sabir versin sana kalbini ferahlatsin. Kabe imamindan Yasin suresini ac dinle bol bol oku yasin kuranin kuranin kalbidir kalplere sifa verir
Cnm üzülme sakın sütun azalmasın ona süt lazım öyle düşün
canım aynı sorunlar Benim de başıma geldi 35 de doğum yaptım küveze alındı solunum sıkıntısı vardı 8 gün kaldı hastanede sonra solunumu düzeldi emzirmek için gittim emzirdim sen şimdi hiç üzülmüyor sun hemen 1 süt sağma pompası al bir de varsa hemen sağmaya başla ağız sütü çok önemli bir çay kaşığı dahi olsa hemen götür süt torbası al sağdığın sütleri buzluğa koymadan önce tarih saat ve ismini yazacaksın üzerine hastane uzaksa buz kalıbına koy öyle götür erimesin ben hep öyle yaptım 29 günlük oldu kuzum korkma bişeycik olmuycak allah ın izniyle.
1,492,975 soru
24,394,258 cevap
349,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın