0 oy
149 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Ağız kokusu oldu dişinde lekelenme oldu ardından hemen su vermiştim aslında çokta kullanmadı 1 hafta anca zar zor içmiyo artık tükürüyo hemen kokusundan anlıyo doktora tekrar gidicem kan değdri düşük olduğu için surup demişti inşallah düzelmiştir pekmez felanda verdim bol bol 10 aylığız diş kararması sonradan düzelir mi 6 dişi var on iki baya belli gülünce bembeyazdı renkleri gitti üzülüyorum :'(

6 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından

İyiki vermedim :( başka marka varmış leke yapmayan memnun olan 

tarafından
Doktorlar keşke lekesiz lekeli dese iyiki vermemişsin bende leke yapmayandan alıcam
(693 puan) tarafından
Dediler bana leke yapar diye ebe yengeme sordum başka kan ilacı ver sağlık ocağının d vitaminini tek ver demişti
-Reklam-
0 oy
(2,985 puan) tarafından
Bence düzelir. Kan ilacı biraz etkili kaka rengini falanda degsitiriyri 
tarafından
İnşallah ya teşekkür ederim evet rengi değişiyp baya kokusu felanda hemwn
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Onu verdikten sonra temiz bir pamukla silmen lazım bende kullanıyordum çünkü Dr öyle demişti şuan 4.5 yaşında kullanmaya başladım diş fırçalıyor içtikten sonra Bizde de baya sıkıntı olmuştu bebekken ama pamukla silmeye başlayınca leke yapmıyordu 
tarafından
Bana hiç demedi ya minik minik zaten yarın gidicem tekrar moralim bozuldu bugün çol güldü net gördüm ya teşekkür ederim canım devam derse bende oyle yapıyım
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Hangi marka veriyorsun ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
tarafından
Ferro sanol
tarafından
Sizinki neydi
(3,159 puan) tarafından
Bestiron kullandık biz en temiz içerikli onu dıyorlar ondan devam edebilirsin sende
0 oy
tarafından
Doktorun sana söylemedi mi canım her içtiğinden sonra fırçalama yapmanı bana ferrumu vermişti bi tane daha var ama leke yapıyo demişti sanırım diğeri sizdeki onu kullanma boşver ay gitsin bırakınca düzelir belki ama sen sürekli fırçala dişlerini 
tarafından
Ferro sanol verdi baya leke yaptı gozle gorulur inşallah iyi olur ya :( teşekkür ederim canım yorum için
tarafından
İnşallah geçer sen o ilacı bırak ama pekmez ilacın yaptığı etkiyi yapmaz demişti doktorum ferrum alabilirsin canım rica ederim
tarafından
Tamam Allah razı olsun senden canım bakıyım alıyım bari
tarafından
Rica ederim kuzum benim bu ilaç satın alınıyo mu direk bilmiyorum alınmıyosada yazdır aile hekimine ama unutma ilacı verince fırçala dişlerini dilini güzelce yinede
0 oy
(7,983 puan) tarafından
Bestiron kullandım hic leke yapmadı bizde ve benim oglumun kan degeri düşük çıkmıştı baya zaman kullandım 
tarafından
Teşekkür ederim canım yarın soyleyim doktora bende leke yapmayan kullanıyım bazıları cok leke yapıyomus yeni öğrendim bende inşallah düzelir
(7,983 puan) tarafından
Insallah canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 318 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaakyuz (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,296 soru

12,181,525 cevap

36,681 kullanıcı

...