Kızlar geçen karşı komşum çağırdı gel bebeğimi yikiyacam elime su dok diye bende gittim öyle laf arasında bebeğim kirlenmiş bi haftadır yıkayamadım eşim görevde burda olmadığı için bende tek başıma korkuyorum boğazına su falan kaçar diye neyse yıkadık geldim 2 gün sonra fırına ekmek almaya gittim büyük oğlumda yanımdaydı market hemen yandan oğlum illa çilek diye tutturunca mecbur markete girdim yoksa girmeyi düşünmüyordum orda bi baktım komşunun kocası yanında bi bayan 10 tane poşetle çıkıyorlar bende bayadır evde yok toplu alışveriş yapmıştır dedim yanındakide ya kardeşi yada baldızıdır dedim çünkü kasada kartı beklerken kadının omuzuna elini atmıştı neyse eve geldim ertesi gün kadını parkta gördüm o sırada eşi görüntülü aradı konuştular kapatınca tam 13 gündür yok çok özledim falan dedi bende o anda şok elim ayağım boşaldı dilim tutuldu eşin hala gelmedi mi dedim yok dedi ailelerden kimse var mı burda dedim yok hepsi memlekette dedi anladım ki kadını aldatıyor ablama söyledim karışma dedi eşime söyledim asla karışma ben gündüz evde yokum kocası polis ya silahla kapıya dayanırsa falan dedi bende çok korktum zaten iki ay sonra tayinimiz çıkacak gidecez burdan bidaha kadını gormicem eşimin konuşmalarından sonra söylememeyi dusunuyorum siz olsanız ne yaparsınız