0 oy
427 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,831 puan) tarafından
11 aylık kızımın kronik bronşiti var. Dün gece acile gittim. İki kadın oradaki sekreterin yanına girdi bizde sırada bekliyoruz adam kadınlara k.opek gibi davrandı sus çık ver kes hep bu şekilde konuştu kadınlar da karşılık verdiler ama normal ses tonuyla adam bağırmaya başladı. Ama ben arkada sinirden deliye döndüm. Karşısındaki erkek olsa asla öyle cevap veremezdi. Tutamadım kendimi müdahale ettim. Kadın var diye bağırıyorsun erkek olsa mum olurdun. Sen kadına bağırıp kavga edip egonu tatmin edeceksin diye benim kızım orada nefessiz kalmış çırpınıyor seni buraya gömerim işini yap diye. Adami dovmemek için kendimi zor tuttum böyle insanlardan nefret ediyorum karşısındaki kadın diye istediği gibi davranacaklarini sanıyorlar o kadar erkek varken biri de kocam. Kimse müdahale etmedi herkes kadınların haklı olduğunu söyleyip durdu kendi arasında. Kimsede cesaret kalmamış adalet zaten bir kadın ismi ülkemizde. Yazık ne günlere geldik ya... 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzına sağlık harikasın seni gerçekten tebrik ederim
(1,831 puan) tarafından
Hala geçmedi sinirim adama
tarafından
Aslında bi tane geçireceksin anca bundan anlarlar
Sanki hastaneyi yönetiyorlar havaları hep tavan
-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Bravo ben yapmış kadar rahatladım nefret ediyorum bende böyle ukalalardan
(1,831 puan) tarafından
Vallahi deliye döndüm böyle bir seu yok. Kadın sakın sakın konustukca adam bağırıyor. Ben bağırınca bastiramadi beni pislik insan.
(1,533 puan) tarafından
Oh çok iyi yaptın gerizekalı adam kendini bı b.k sanıyor mal
(1,831 puan) tarafından
Aynen öyle. Yaptığı iş de doktorun yazidigi raporu receteyi çıktı almak sanki ameliyata giriyir
(1,533 puan) tarafından
:)öyle haklısın ki canım tebrik ederim
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Evet maalesef öyle ..... 

Bu arada kronik bronşit icin evde makinaniz var mi? 
(1,831 puan) tarafından
Evet var canım. Ama bazen çok kitleniyor doktor gozetimi altında yüksek doz uygulaniyor
(1,737 puan) tarafından
Anladım canim . Ben evde kendim uyguluyordum pes pese 15 dk arayla gecede 3 doz. Hergun hastneye gelme evde uygula denmisti . 7 yasina geldi hala bahar aylarinda tikanir cok gecmis olsun .
 Kavga konusunda da maalesef ulkenin gidisati kadini 2. Sinif vatandas yapmaya dogru gidiyor. Gecen bir aciklamada kadina secme secilme hakkini biz verdik dediler. Akil tutulmasi olmus
0 oy
(4,987 puan) tarafından

Sekreterlerde kendini doktor gibi görüyorlar ya o masada ;)

(1,831 puan) tarafından
Ay sorma bir haller bir tavırlar. Ego kasiyor kendince ruh hastasi
(4,987 puan) tarafından
Doguma gidecegim zamn doktor islem yaptırıyor esimden bir kagit istedi esim gidip tekrar geldi olmuyormuş diye doktor bir sinirlendi vallahi burda sanki onlar doktor biz sekreteriz dedi ozguvenleri tavan yapmış burunlarından kıl aldirmiyorlar dedi
tarafından
Mucizelerim bana cok oldu öyle resmen doktor deliriyordu
(1,831 puan) tarafından
Carpicaksin iki üç tane feleğini şaşıracak bak bakalım yapıyor mu bir daha. Eşim diyor ki bağırma hapse girersin. Dedim döverim paşa paşa da yatarım. Geri.zekali adam hala sinirim gecmedi
tarafından
Esin nasil rahat olmuş öyle yaaa ama seni tebrik ettim
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Çok güzel cevabını vermişsin.Zaten biz kadınlar susa susa bu kadar ezildik
(1,831 puan) tarafından
Ya karşısındaki kadın bağırıyor ama sesi çıkmıyor adam hiç susmadan karşılık veriyordu. Felaket sinir etti beni. Kadıni bastırmasına gönlüm razı gelmedi. Ben bağırınca sustu çünkü hastane inledi. Yıktım heryeri. Pislik ego kasacak diye kadınlara fırça kayiyor
0 oy
tarafından

Semde kendimi gordum :D

(1,831 puan) tarafından
Ne güzel bir Mihri yetişiyor o zaman :)
tarafından
Basin cok belaya girer benden soylemesi ben oyleyim cunku djjdjd
(1,831 puan) tarafından
Oo girmediğini kim söyledi 24 yaşında 3 dava dosyam ve bir sürü kavgam var sjsjjsjs
tarafından
Ahahha sende profsun anladim dkkdjd
0 oy
tarafından
Evet bende hastanede bi adamla sırf bunun yüzünden tartışmıştım beni tek ve küçük gibi görünce yanında sevgilide vardı azarladı halbuki ben başka bi kadınla tartışıyodum ordan atladı bide bana demez mi küçücük boyuyla kocaman kadına karşılık veriyo diye benim boyumda kısa değil hatta adam benimle aynı boydaydı güvenlikler adama kızmışlardı eşimde bana niye haber vermedin ben olsaydım yanında sesi çıkıyo muydu bak filan dedi gidiyodu bende dedim boşver arabada çocuk vardı bide beni arabada beklyolardı insnlar çatacak yer arıyolar inan ki hele bide kadınsan bide küçük gösteriyosan sesinde çıkmazsa tamam senin işin bitti bu dünyada
(1,831 puan) tarafından
Kadın çok sakin ve efendi konuşuyordu adam eş..ek gibi anirmaya başladı. Sırf ego tatmin edecek diye keyfi yükseldi kadina
tarafından
Öyle yapıyolar zaten erkeklik taslıyo ya sonuçta insnlara erkeklik gösterisi yapıyolar öyle adamlar harbiden dayağı hakediyo kız diyorum ya beni adam yok yere azarladı ben halbuki bi kadınla konuşuyodum o ordan salça oldu benimde bi suçum yok sıramı aldım muayene oldum doktor bi doktordan mesaj beklyorum dışarda bekleyin dedi bekliyodm geri doktora seslendim bebeğim var mesaj geldi mi diye sıradaki kadın niye sıra almıyosun bizimde vaktimizi çalıyosun dedi bende açıklamamı yaptım hâlâ diretti bana sıra alman lazım diye sonra ta arkadaki adam küçücük boyuyla diye lafa girdi bağıra çağıra
0 oy
tarafından
kiz gamze bir tabur otobus ustume geldi hepsine kafa tuttum kizina maske takmassan indririz seni dediler bir tane senin gibi yurekli adam kadin cikmadi ne hakla dmedi : / her tr geldigimde bir kez daha sukrediyorum insanin insan gibi deger gordugu bir ulkede yasadigim icin.
(1,831 puan) tarafından
Ben orda sessiz kalsaydım o adamın ettiği hakaretler kendi kisiligime de gelirdi. Adamım diye gezinenler gibi olmadığım için kendimle gurur duyuyorm
tarafından
senin gibi kadinlar bisylerin degismesi umud vaad ediyoe. zulme karsi sessiz olan ortaktir bnce
0 oy
(135,800 puan) tarafından
bem cok derim seni gömerim buraya diye cazgirlik sart

İlgili bir soru bulunamadı

412,247 soru

12,409,954 cevap

44,792 kullanıcı

Kategoriler

...