0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (3,127 puan) tarafından
Kizlaar bu hayatta risk alanlar büyük oynayanlar mi kazanıyor hep ? Ben sürekli kontrollü ilerlerim risk almam hata yapmam genelde ama artık bende hayatımda ya herro ya merro yapmak istiyorum varmı böyle olup daa başarılı olan iyi ki o riski almışım diyen? 

9 Cevaplar

+1 oy
(11,216 puan) tarafından

oglak misin :)benim gozum karadir esimse cok kontrolcu

(11,216 puan) tarafından
evt asli adam mukemmeliyetci herseyin en mukemmeli en iyisi icin ugrasir.ve 30 yil sonranin bile nuhasebesini yapar
tarafından
Evet tam olarak öyle ya :)
(11,216 puan) tarafından
bense aslanim ve tam tersiyim.: D ani gunu yasarim hesapsiz kitapsiz
(4,845 puan) tarafından
Yaa ben akrebin ama cok hesap kitap yapıyorum herseyı dusunurum ayaralarım defterime yazarım mesala bu benı yoruyor ama işim tıkırında işler ihtimale bırakmam hep ölçülü ıs yaparım
(11,216 puan) tarafından
yok plansiz bir hayatim yok ama uxun vadeli olan semem
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bende ya herro ya merro diyenlerdenim her kaybedis siradaki kazancin gostergesi diye dusunuyorum risk almak iyidir 
tarafından
Bende cok merak ediyomasko ya ama yok malesef gostermiyo benim bebis nazlı cikti djdjjs
tarafından
Bir sonra ki kontrol ne zaman :)
tarafından
20haftalikken detayli varmis ya ozaman iki haftam kaldi nasipse 20haftaya ☺️
tarafından
Hadi bakalım ben kesin senin postu kaçırırım sonra silersin sen bana özelden öğrenince yaz görmezsem :)
tarafından
Tamm canim favorileyim seni simdi ☺️
0 oy
tarafından
Valla devir öyle kötü oldu ki risk almak deli işi artık elinde avucun dakin den olmak var herşey daha kötüye gide bilir kontrollü olmak iyidir bence 
(3,127 puan) tarafından
Eldeki üç beş kuruş neye yarıyor ki canimvalla bıktım ya bu arada Giresun neresinden eşimde giresunlu :)
0 oy
tarafından

Bizde aşırı kontrollü ilerleriz ama bu ay bir risk aldık sonumuz ya herro ya merro bakalım 3 aya belli olacak :D

(3,127 puan) tarafından
Valla iyi ya risk almak şuan hiç bişey yapmaktan çok daha iyi bence
tarafından
İnşallah bizde öyle diyebiliriz :)
0 oy
(122,627 puan) tarafından
akisina birakmak lazim
(3,127 puan) tarafından
Bazende öyle
0 oy
tarafından
Ben ben ben...  Şimdi benim  ailem aşırı karşı idi severek evlenmeye vs  ben   bi de aşırı  sessiz. Kendi çapında telefon kullanmayı sevmeyen   içine kapanık  bi şey dim...  Utangaç vs ...   Ben den beklenen hiç hareket değil di... Tabi  çok imkansız ve çok zor geç ti   gözümü eşim e   hedef diktim   onu alana kadar da pes etmedim    her bana  sorsuğun da.  İnat la büyük risk ler alaraktan  evet onu istiyorum dedim ve şuan. Hayalini bile kuramadığım hayat ın ortasındayım evimin içi  muhteşem.   Duygu  sevgi vs olarak.

Şimdi bu gün bakıyorum diyoeum iyi ki  büyük risk ler aldım. Bu hayatı  kazanmak için 
(3,127 puan) tarafından
Ne güzel canım senin adına iyi ki yapmışsın
tarafından
♥️ Sağol canım
0 oy
tarafından
Risk alıp kazanan insan daha fazladır ufak ufak ilerlersen biraz zaman alabilir yada yerinde sayabilirsin maalesef 
(3,127 puan) tarafından
Dimi başarı hikayeleri yaklaşık hep aynı
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Bir iki kez öyle kafam atıp bazı riskli hareketler yaptım ama sonra iyiki yapmışım diyeceğim şeyler oldu:)
(3,127 puan) tarafından
Ya bende öyle düşünüyorum
0 oy
(3,230 puan) tarafından
Biz öyleyiz özellikle eşim öyle hep risk alır ama değer 

Geçen aylarda tarla aldık 

Ama tarlayı görmeden aldık 

En son gördük tamam okey 

Sonra sattık güzel para kazandık 

Baktık iş tıkır tıkır gidiyor 

Eşim dedi yeğenlere söylim 

Onlarda yapsın bu işi diye 

Nerdeee 

Elinde para vardı ama dedi yok amca biz riske giremeyiz 

Yok şu yok bu 

Derken elinde para gitti savurdu 

Böyle işte
(3,127 puan) tarafından
Bence eşinde biraz da ticari zeka da var tabi yine risk almış zaten hep böyle kazanılıyor bence de
(3,230 puan) tarafından
Evet yalan değil onda var öyle yetenek
Aslında Kendi işinin  patronu bunuda ek gelir olur diye başladı yani gene risk aldı
(3,127 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah huzurunuzu da daim etsin bazılari doğuştan yetenekli bu konularda
(3,230 puan) tarafından
Amin amin cümlemize canım sizinde ne muradınız varsa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 220 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 497 göst.
28 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu