0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar 13 haftalik hamileyim. karnimda, kasiklarimda gezen agrilar var ve cok korkuyorum. normal midir anneler? usutuyorum geceleri bir de son 4 gundur boyle, col sukur ki kanama yok. benim gibj olup kasik ve karin agrisi ceken var mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hala kasik agrisi yasiyorum canim rahim buyuyo bebekte buyudugu icin normal bu agrilar korkma ama leke falan gorursen git tabi bide kontrollerini aksatma 
tarafından
ilk 11 hafta daha rahattim, agri yoktu hic. sanki anormalmis gibi geliyor. tabi ilk gebeligim o yuzden cok endiseleniyorum
tarafından
Endişelenme benim ikinci gebeligim ama cok sene sonra oldugu icin ilk gebelik gibi bende unutmusum herseyi doktoruma soruyorum bana dedigi bu lekelenme kanama olmadigi surece korkma karin kramplarida yasayabilirsin bunlar normal
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım rahmin büyüyor içeride yer açılıyor çok normal ileride daha fazlası olacak
tarafından
yarin randevum var, saglikli oldugunu bi goreyim o kadar rahatlicam ki, 3 haftadir gidemedim
tarafından
Merak etme çok sağlıklı inşallah. Bende cooook evhamlıydım seni çok iyi anlarım . Ama korkma ağrılar ileride artacak. Benim doğuma kadar hep kasık ağrım bel ağrım oldu . Doktorumuz artık sana gelmeyi yasaklıyorum dedi :) kanama olmadığı sürece rutin kontrol gününden önce gelemeyeceksin dedi. Benim içim yavrumun kalp atışını duymadan rahat etmiyordu. Korkma kuzum bol bol dua et
tarafından
cok tesekkur ederim samimi yorumunuz icin ❤  benim de evham yapmamak elimde degil, ilkini 9 haftalikken kalp durmasi ile kaybettim. simdi daha bir stresliyim o yuzden. yarin icin sabirsizlaniyorum. yorumunuz icimi rahatlatti tesekkurler:)
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(164,143 puan) tarafından
gazdir kiz o       
tarafından
usutmekten olmus, cunku gece yatarken karnimi ince battaniye ile guzelce sıkmadan sardim. ustume de kalin battaniye ortup yattim. uyandigimda kasik agrisindan eser kalmamis:) doktora da gittim bugun. Sukurler olsun her sey normal dedi. kasik agrisina da takma kafayi dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde f&A (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yuska (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.