0 oy
103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Dinde post açmıştım sabah kusması başladı doktora götürdük hemen ilaç verdi kusması devam ederse hemen getirin o zaman serum takicaz  dedi kusma yok ama her yarim saatte bir 20 dk da bir falan yapiyo şu gibi poposu pişti artık krem sürüyorum ama ne fayda hemen yine yapiyo hiçbirşeyde yediremiyorum uyumuyorda ama huzursuzluguda yok öyle normal oyun oynuyo napsam akşam bi serum mu taktırsam var mı başına gelen bitmedi bir turlu 

4 Cevaplar

0 oy
(2,993 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylık
(829 puan) tarafından
26 aylik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bu doktorlar neden bakmıyor ki nesi var çocuğun diye hemen serum verip yolluyorlar 
(829 puan) tarafından
Yok ilaç faln verdi muayene etti ama görsen çığlık çığlığa çok ağladı doktorda çok tepki veriyor önce bi ilaçla deneyelim geçmezse serum takarız dedi kusma devam eders3 hemen getirin dedi iste
tarafından
Geçmiş olsun nesi varmış ki salgın var diyorlar bir bitmedi gerçi o salgın da.
(829 puan) tarafından
Doktor salgın var dedi çok çocuk geliyomus ishalden valla anlamadım ki nasıl bir daha denk geldik ne virüsü bitiyo ne salgını artık çocukları evden dışarı çıkarası gelmiyo insanın her yer mikrop bide bünye zayıfsa tamm
tarafından
Kıyamam ya geçmiş olsun kısa zamanda atlatırsınız inşallah canım. Öyle insan herşeyden korkuyor artık Allah'ım korusun onları
0 oy
tarafından
Bu aralar salgın var canım 

Kusma ishal karın ağrısı ben kendim oldum düşün dayanamadım 3 tane serum bağladılar 

İshal için liste vermişlerdi bana 

Muz 

Pirinç

Yoğurt 

Patates bunları yedir bol bol

Probiyotik desteği al birde
(829 puan) tarafından
Hepsind3n yedirmeye çalışıyorum zar zor bide denflor diye bi probiyotik var ondan verdim dünden beri ama hala aynı bugün farklı bir ilaç daha yazdı ama bakalım ne olacak
0 oy
tarafından
Dun arkadaşlarım bendeydi canim bebeği rota geçirmiş ondan bahsetti oda kusma ile başlamış ateş ve daha sonra isale dönmüş 2 gün doktorlar ona da sadece serum vermiş sonra rota testi yapmışlar öyle rota olduğu ortaya çıkmış korkutmak istemen asla ama en azından yapmadılarsa bi test yaptirsan canim 
(829 puan) tarafından
Rotavirus asisi yaptırdım ama yaptırmadım gibi bisey keşke yaptirmasaydik gerçekten bu ikinci oldu bir kez daha yakalanmıştı 2 gün hastanelik oldu anlamadım ki
tarafından
Insallah bu sefer rota değildir ama sen yine xe testini yaptır canim ne olur ne olmaz
(829 puan) tarafından
Dışkı testi istedi de bekledik yapmadı eve geldik yaptı hemen hep aynısı oluyo şansa bid3 eşim arabayı sattı surekli gidip gelemiyoruzda devam eders3 bu sekil akşam yine gidicez serum takmaya mecbur hem diski hemde kan testi yaptircam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye culfa (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 484 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 434 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde HiraninAnnesi (2,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,442 soru

23,760,967 cevap

315,419 kullanıcı

...