0 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (1,390 puan) tarafından

Kızlar bugün doğum yapalı 8 gün oldu. 3.gün sütüm indi taştı göğüslerim. Sürekli damlıyordu dururken bile. Ama dünden beri balon gibi söndüler, yumuşacık oldular. Elimle sıkıyorum ucuna süt geliyor, sağmayı denedim bakmak için elimle göğsümün bazı yerlerini sıkarak fışkırır tarzda süt geliyor. 

Dün gece kızım 2 den 5,30a kadar uyumadı ağladı biberonla sağdığımı sütü verdim içmedi, emzirmeye çalıştım istemedi. (öncesinde emzirmiştim ama ağlamansüresince istemedi) 

Ay yani işin özü benim sütüm azaldı galiba, bu çocuk doymuyor mu uykusuzluğu bu yüzden mi kafayı yicem. 

3700 doğdu 3500 düştü, 3 sonra 3800 çıkmıştı ama o zaman sütüm çok  geliyordu. 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum sarılık olmasın diye. Ne zormuş bu annelik :'(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çiş sayısını takip ettin mi canım günde kaç kere çiş li bez yapıyor 
(1,390 puan) tarafından
Normalde 5,6 yapıyor canım. Geceleri 2 defa değiştiriyorum bezini dün gece de 2 kez değiştirdim. Afedersin kakasını yapmakta zorlanıyor ıkınmaktan ağlıyor çoğu zaman. Doktor bu haftalarda gaz sancısı olmaz dedi ama kakasını yapamadığı için huysuzlanıyor çoğu zaman. Bir de emiyor sütü kusuyor, hıçkırık tutuyor bunlar doyduğunun göstergesi midir
tarafından
Çiş sayısı ve kilo alımı doyduğunu gösterirdi canım seninki doyuyormuş evham yapma kendine
(1,390 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
sutun yetio canimm merak etmee dinlenmene bak ve bol bol hem emzir hem sagg sitres yapma benimde sutum coktu sitresten bi anda keisldi
(1,390 puan) tarafından
Stresten olduğunu düşünüyorum ben de annem gitti kayınvalidem geldi başıma sanırım ondan... :(
0 oy
tarafından
Ayni sey bana oldu ilk basta sagdim damliodu bi gunde sondu goguslrim kafayi yedim resmen ama baktim kilo alimi iyi bide gece yatmadan promalt sekersiz iciorum o dolduruo gece benimkide 14 gunluk 8 gundur falan bole
(1,390 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim bakayım ben de promalta Bi
0 oy
(659 puan) tarafından

Azalmaz sutun canım merak etme 1 satte bır emzır daha kucuk emzık ver kı gazı daha rahat cıksın aglama nobetlerı gecer canım gaz ıcın metsıl verıyorum ben guzel cıkarıyo o emdıkce senın sutun gelecek

image

(1,390 puan) tarafından
Emzik tutturamadım hiç sevmedi sürekli atıyor canım. Ağlamaya başlıyor ben de vermedim. Doktoru 8 günlük bebekte gaz olmaz dedi canım bilmiyorum ki ben de
(659 puan) tarafından
Ben 3 emzık denedım awent chıcco ve slikon  ama sadece chıcco yenı doganı aldı masllah 80 gunluk cok Iyıyız
(1,390 puan) tarafından
Ben wee yenidoğan aldım tutturamadım başka Bi çeşit alayım bide  deneyim
(659 puan) tarafından
Chıcco dene  slokon olmasın ama
(1,390 puan) tarafından
Tamam canım bakaym
0 oy
tarafından
Canım öncelikle süt olan göğüs taşacak diye bsy yok bnmde sönük olurdu ama süt o biçim akardı

Bebeğin doyuyo bnce o an gazı ağrısı olduğu için almamış olabilir

Sütünü sağma azaltır 
(1,390 puan) tarafından
Ben de bebek emdikçe süt sağdıkça çoğalır diye duymuştum canım yanlış mıymış
tarafından
Sağmak azaltır bnm oğlum meme almadı sagdim 2 aya sürmedi bitti
Uğraştım 4.ayda tekrsr geldi biberinla verdim meme almadı cnku yine bitti canım
Bebeğin emmesi daha farklı her zaman kanalı açar
(1,390 puan) tarafından
Hımm anladım tamam canım o zaman Sağmıyım
tarafından
Sağma emsirmeden sonra kalanı sağ koy dolaba kalsin kesilince azalırsa o zaman veirsn
(1,390 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Ne kadar çiş yaptığından anlarsın bide hıçkırırsa doyduğunu anlarsın canım
(1,390 puan) tarafından
Genelde hıçkırık tutuyor o zaman doyuyor çok şükür sağol canım
(1,186 puan) tarafından
Sende sağol canım
0 oy
tarafından

Doymadığı zaman ağlar dün gece bizdede aynısı oldu bittim resmen balon gibi sönüverdi  göğüslerim sağdım 1 yemek kaşığı ancak çıkdı anladımki doymuyo ağzıyla sürekli aranıyosa açdır doymuyodur zar zor uyudu gece 1 saat bile uyusan sütün iner hemen benim öyle oluyo gece uyuyunca hemen iniyo süt sende öyle yap tabi uyuyabiliyosan çişini takip et işin aslı ağzıyla aranıyosa uyumuyosa kakasını hiç yapmıyosa çişinide sadece 2 kere falan yapıyosa aclikdan huysuzluk yapıyo yani ben galactago aldım damla ondan kullanıyorum iyi işe yarıyo çok şükür bugün doydu iyice uyuyo şimdi 

(1,390 puan) tarafından
Oh ne güzel canım. Valla ben de mi öyle bişey alsam bilemedim ki. 3 lt fln su içiyorum, rezene çayı içiyorum ama anlamadım sütüme noldu
tarafından
Dün gece benimkinede bişeyler oldu ama uyumadım ben ondan böyle oluyo
(1,390 puan) tarafından
Ben de uyuyamıyorum ondan mı ki. Bir de afedersin karın ağrısı ishal var acaba bebeğe yansıyor mudur
tarafından
Zannetmem yediklerinden olabilir ancak yarım saat yada 1 saat uyumalısın mutlaka bak gör uyu nasıl sütün oluyo
(1,390 puan) tarafından
Tamam canım deneyeyim teşekkürler
0 oy
(2,053 puan) tarafından
Çiş sayısını takip et cnm bide kilo.aliminı takip et
(1,390 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Lapala (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leyla042 (1,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesii (157 puan) tarafından soruldu

411,773 soru

12,395,741 cevap

44,149 kullanıcı

Kategoriler

...