İşte şuan günümüz wwww.islamnet.com san her şeyi öğreniyor vala
Allah razi olsun canim ne güzel demissin. Maalesef günümüz de sadece kuran dan din ogrenilir die yetersiz aklimizi mealini okuyup yorumlamak icin kullanıyoruz. Sunnet deyincede tepki verenler cig gibi. Resulullah Efendimizin bildiklerine inanmayip iftira atanlar dolu. Allah u teala sonumuzu hayr eylesin.
uydurulan dinden indirilen dine geri dönüşler başladı cok şükür bugünleri gördüm sürekli yok hadislerde söyle denir boyle denir diyorlar ben de diyorum yaa arkadaşım kuranı kerim bir seye su diyorsa hadis taş diyorsa o olaya demek ki o hadis dine sonradan sokulan bir hadis karşınıza bir hadis rivayet çıktığı zaman onu kurana sunun bakın bakalim kuranda yeri var mı ya muhkemat ayetlerde zaten hersey apaçıktrr mutesabih ayetlerde bazi hadislerle aciklanmistir atıyorum fatiha suresi dördüncü ayette din günü diyor din günü nedir hesap günüdür yalniz cogul ek yok burada tek bir hesap gününden bahsediliyor ama halk kabir azabı denilen rivayetlere asiri inanmis durumda tek bir din günü vardir kurana göre o da kıyamet günü herkesin toplandığı mahser yerindeki hesap günüdür lutfen aklımızı kullanarak meali anlamaya calisaliam hikaye gibi okuyup gecmeyelim diye cok söylüyorum etrafima bana sen murtedsin dinden donmussun sapitmissin diyenler cok oldu ....
1,491,353 soru
24,370,498 cevap
347,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın