0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 ay önce doğum yaptım henüz adet olmadım ama korunmam gerekiyor Allah nasip etmedikçe ben kendim isteyerek hamile kalmak istemiyorum çünkü okulum var ve bebeğim çok küçük eşim askerde 15 gün sonra gelecek devlet hastanelerinde spiral taktırma şansım var mı acaba taktıran var mı 40 ım çıktığunda randevu bulamadım hala da bulamadım ama bir şekilde yaptırmam gerekiyor hap kullanamıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
aile planlama bölümleri de var cnm randevusuz gidiliyor adet şart değil öncesi test yaptır sağlık ocağında..o testle aile planlamada taktır..adetli isen hemen takılır
tarafından
Daha hiç adet olmadım ne zaman olacağını bilemiyorum
tarafından
bekleme cnm risk alma..test yaptır negatifse takarlar randevusuz gidiliyor..googledan bak çevrende aile planlama varsa orda da yaparlar
tarafından
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(569 puan) tarafından
Kan testı yapıp taktırıyorlarmıs ama adetlı olmayınca cok can yakıyormus dıyım sana bende dusundum kısıne karın agtısı kımısıne cok adet kanaması bı sıru yan etkısı var nasıl korunacamı şaşırdım
tarafından
Bende ne yapacağımı şaşırdım deri altı implantları düşündüm birkaç doktora sordum önermediler
0 oy
(29,593 puan) tarafından

Evet takarlar devlet Hastanesi'nde

tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Vücudun dengesini alt üst eden çok yanlış bişey, kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen. 
tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum birkaç doktora sordum deri altı implantları önermediler spirali önerdiler
(852 puan) tarafından
B3n yaptim canım ya bir buçuk yıl oluyor ..bazen faxla kanamam oluyor .ne gibi eksileri var
0 oy
(3,486 puan) tarafından

image

image

image

bence tekrar ve iyi düşün
tarafından
Denedik prezervatifi ama eşimin alerjisi vae her marka her çeşidi denedik maalesef olmadı benim korunmam gerekiyor birkaç doktora sordum deri altı implantları önermediler spirali önerdiler
(569 puan) tarafından
Bunu okudukdan sonra spral taktırmakdan vazgectım
(852 puan) tarafından
Gercekten psikolojik etkisi var mı ya ..
(569 puan) tarafından
bence bu bılımsel olarak acıklanmıs
0 oy
tarafından
Ben doğum yaptıktan 2 ay sonra taktırdım cabım adetli falanda değildim biraz acıyor tabi taktırdıktan sonrada ağrı oluyor hafif kanamam oldu ama hamile kalmaktan iyidir tabi orasını rabbim bilir bizim haddimize değil ama korunmakta birşeylere dayanmakta bizim elimizde çok geç olmadan git bence canım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 174 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kayra04 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 510 göst.
0 oy
6 cevap 103 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.

Kategoriler