0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlr geçen hafta cuma günü kaynanm evin çok kirli çocuk uyudugunda uyumada işlerini yapsana çocuk pislikte hasta olur gibi şeyler söyledi ( her gün evimj temizliyorum ama q gün temizliyemedim bunları dedi bnm de zoruma gitti tabi bnde ona karşı susmadim o gün annemlere gittim (abim sirnaga gidecekti gün saat gece 11 gibi geldik o günden beri arayıp sormadım kayinbbami aradı babamı ehliyet direksiyon dersinden geçti mi diye (pazar günü girmiştim çocuğu anneme bıraktım ) bugün de kahvaltıya çağırdı gitsem mi 

5 Cevaplar

0 oy
(4,386 puan) tarafından
belki hatasini anlamistir bence gidin
-Reklam-
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Amaaan kız git boş ver zaten o gün temizlik yapmamışsın kirliymis ev 
0 oy
(135,943 puan) tarafından
bilemedim        
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Ben olsam gitmem bilemedim 
0 oy
tarafından
Ev kirliyse benim evim, pislik içinde yaşayan benim ben rahatsız olmuyorsam başkasını ne ilgilendirsin, çok rahatsız oluyorsa gelmesin. Ya bu Kaynanalar ne istiyor gelinlerinden anlamıyorum. Ben zorlu gebelikten dolayı kanepede otururken ayağımi toplamak zorundayım, yere bırakmamam lazım, kaynanam benimle kavga etti ayağını kanepeye bırakıyorsun kirleniyor kalk sil diye ve ben yerimden kipirdamaktan aciz bir durumdayım, bildiğin her gün hastanedeyim ve ağrılardan ağlıyorum ama onun derdi temizlik, öyle temiz biri de değil yeterki bana sorun çıkarsın. 

Nasıl bir iliskiniz var bilmiyorum gidip gitmemek sana kalmış, istersen yok gelmeyip temizlik yapayım da oğlum mikrop kalmasin hastalanmasin diyebilirsin 
tarafından
Benimki de geldi evime doğum yaptım temiz evimi batırdı Gitti sonra da arkamdan pis demiş arkamdan halbuki yeni temizlik yapmıştım tertemiz di evim annem geldi ondan önce kadın bi o kadar yine temizlik yaptı geldi birşeye.elini vurmadi batırdı defoldi Gitti.hakkimi helal etmiyorum onlara
tarafından
Gittin mi?
tarafından
Ben mj
tarafından
Hayır postun sahibi gitti mi merak ettim
tarafından
Keşke ben de gitmiyorum diyebilsem ama ne yazık ki benimle yaşıyor.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 766 göst.
13 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 422 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,388 göst.
13 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,391 göst.