0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (402 puan) tarafından
Biz dün esimle yolda gidiyorduk 2 tane kadını bakıp gülüyor neden bakıp gülüyorsun dedim yok bisy diyor eve geldik tartisik ona bidaha seninle yatmoyxam madem beni beğenmiyorsun vay bunu diyen ben miyim tokat attı bana çıktı evden ben ağladım kayinbaba filan soyledim bana hak verdiler ki eşimi Allaha Havale ediyrm dünyayı bana zindan etti ben de dedim şimdi üzülmüştür beyfendi berbere gitmis ya dedim nsl bir insan bu ayri yattık gece benide engellemiş bende onu engelledim ama hiç insan pişman olmaz mi eğer bir çocuğum olmasaydo giderdim 

3 Cevaplar

0 oy
(20,949 puan) tarafından
Kayinbaba tukurmedi mi yüzüne. Bide şu engellemek seysi ergen çocukların yaptığı şey ya evli kişilere yakışmıyor gerekeni yap o tokat attı ya yanına kalmamalı 
(402 puan) tarafından
Tükürdü elini öpeceksin karının dedi ama tabi beyfendi takmadi
(402 puan) tarafından
Ne yapim ki ayrı yatsam umrunda deil konuşmasam oda konuşmaz sevmiyor beni
(114 puan) tarafından
Alamaz bacım maksimum 7 yaşına kadar senden alamaz çocuğunu
-Reklam-
0 oy
tarafından

Boyle adamı ibreti alem için ıslak odunla dövmek gerekiyor. Bu ne ya. Yok başka kadına bakıp gülmek sorunca sanane demek tokat atmak. 

O elini kolunu kırmak geldi içimden.

Ne denir kuzum çekip git desem olmaz , otur bu adamı çek desem olmaz..

(402 puan) tarafından
Iste babami aradim  bende  babam ağladı tabi sana biz bile kıyamazken eşimi aradi filan ama esimin eş demek bile istemiyrm oyle tiksiniyrm ondan umrunda bile olmadı daha önce beni aldattihi çok oldu boşansam benden zengin en iyi avukatı tutar alır cocugu
tarafından
İyi avukat ile çocuk alınmıyor malesef. Bahane yapmayın bunları kendinize. Çocuğunuz küçükse alamaz sizden.
(402 puan) tarafından
13 aylik oglum vermezler dimi yani istese alamaz
(114 puan) tarafından
Alamaz bacım maksimum 7 yaşına kadar senden alamaz çocuğunu
tarafından
Ya tabiki alamaz. Rahat ol sen. Miss gibi de nafakanı alırsın. O parayla da çocuğu kreşe verir çalışırsın. Ohh miss
0 oy
tarafından
Engellemek nedir ya çocuk çocuk işler kocan Allah'ın dan bulsun o vuran eli kırılsın ya sabır nasıl insan bu
(402 puan) tarafından
Deil ki insan dengesizin teki kim beni görse nsl senin u bebek yüzüne kıyıp vuruyor diyorlar onalr yabancı ama esim dediğim kişi her gün aynı yastığa baş koyduğum kişi neden demiyir
tarafından
Kıymet bilmiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 225 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Demet_byrm (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Demet_byrm (15 puan) tarafından soruldu
0 oy